NEVJEROJATNO KOJA SE VELIKA PJEVAČICA vraća na zagrebačku klupsku scenu (FOTO/VIDEO)

Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Najveća regionalna pop zvijezda na radost brojnih obožavatelja, održat će veliki koncert u kultnom zagrebačkom klubu Roko u petak, 11. prosinca 2015.

Severina se vraća u Zagreb. Najveća regionalna pop zvijezda na radost brojnih obožavatelja, održat će veliki koncert u kultnom zagrebačkom klubu Roko u petak, 11. prosinca 2015. s početkom u 22 sata. Nakon što devet godina nije nastupala u zagrebačkim klubovima, Severina najavljuje veliki koncertni spektakl kojim će uveličati rođendansku proslavu novouređenog kluba Roko na Jarunu.

Photo: Dino Stanin/PIXSELL
Photo: Dino Stanin/PIXSELL

Uno momento, Brad Pitt, Dobrodošao u klub, Italiana, Prijateljice samo su neki od hitova koje će Severina izvesti uz pratnju vrhunskih glazbenika. Severina je jučer objavila i spot za pjesmu Sta’ je svit koji je otpjevala u duetu s poznatim glazbenikom Goranom Karanom, a koji je najava skorog mjuzikla ”Naša bila štorija”.

Klub Roko generacijama je poznat kao mjesto za zabavu i odličan provod, a nedavno je doživio potpuno preuređenje. Nakon rasprodanog nastupa Željka Joksimovića, koncert najveće regionalne zvijezde Severine samo je još jedna glazbena poslastica kojom klub Roko najavljuje uzbudljivu novu koncertnu i zabavnu sezonu.

Ulaznice za Severinin koncert mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 80 kuna na stranicama Eventima te na blagajni kluba.

>>> SEVERINU OVAKVU DUGO NISMO VIDJELI: U novoj pjesmi pjevačica se vratila svojim korijenima (VIDEO)


Komentari