Ne znate gdje za ljetovanje ili ovaj produženi vikend? Donosimo idealno rješenje!

(Terme Laško):

Kada se užari ljetni asfalt, idealno rješenje za bijeg od gradske žege, zasigurno je vikend getaway koji uključuje relaksaciju uz vodu i sve pogodnosti najnovijih trendova iz svijeta putovanja. Ukoliko pritom imate na umu spa i wellness tretmane upotpunjene iskustvom termalne vode koja pogoduje zdravlju i opuštanju, ispijanje slatkastih i osvježavajućih koktela pored bazena u dvoje ili obiteljski odmor pun zabave i akcije, u Termama Laško možete odabrati najbolju verziju odmora za sebe.

Ovoga ljeta tu je i neodoljiva ponuda za sve ljubitelje relaksacije daleko od gužvi na kakve ste navikli na komercijaliziranim plažama. Obiteljska ponuda uključuje pomno osmišljen i sadržajan odmor, a mališani će posebno uživati u atraktivno dizajniranom kompleksu s toboganima i bazenima u kojima je svaki detalj stvoren za zabavu.

Upravo su otvoreni i vanjski bazeni na kojima vas očekuju vodene igre, animacija za djecu, glazba, ples i niz sadržaja koji u trenu popravljaju raspoloženje.

Vruća ponuda uz popust od 15% do prvih dana rujna uključuje boravak u dvokrevetnoj sobi, polupansion, neograničeno kupanje u oba bazenska kompleksa u Thermalnom centru na prostranih 2200 četvornih metara vodenih površina te u Hotelu Zdravilišče Laško s termalnim bazenima, cjelodnevni ulaz u fitnes centar, vožnju bobkartom, poklon za djecu, različite programe animacije, rekreacije i opuštanja. Možete iskoristiti sve blagodati aktivnog odmora u prekrasnom prirodnom okruženju i uživati u šetnji i bicikliranju na dvanaest kilometara dugoj biciklističkoj stazi od Laškog do Celja. Djeca do pet godina borave potpuno besplatno kao i jedno dijete do deset godina.


Komentari