‘NE VOLIM ZATO MUŽA MANJE’ Idi Prester je sad stvarno prekipjelo: ‘Napominjem to stalno, ali na kraju uvijek isto’

Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Idi Prester je prekipjelo pa je jednim Facebook statusom medijima objasnila kako se točno zove. Naime, pjevačicu je zasmetalo što joj se u skoro svim člancima uz ime dodaje muževo prezime, iako ga nikada nije uzela.

“Ja sam Ida Prester. Nisam Ida Peševski, ni Ida Prester Peševski. Napominjem to stalno, ali na kraju mi se doda Peševski u skoro svim člancima, onako spontano, logično je. Već 7 godina ista pjesma, pa da podcrtam i ovdje. Volim svoje prezime i ne uzima mi se još jedno. Ne volim zato muža manje. Volim ga više jer o tome nikad nismo ni minute raspravljali”, napisala je Ida.

Status je vrlo brzo lajkalo više od tisuću ljudi, a zaredali su se i brojni komentari oko teme koju je pokrenula.

Photo: Facebook

“Frustrirajuće je da se to podrazumijeva. Meni je bilo koja opcija osim ostaviti svoje prezime bila skroz neprirodna. Podržavam tuđa mišljenja i stavove, ali ideju da žena uzima muževo prezime ne mogu procesuirati u glavi”, poručila je pratiteljica.

“Ni sekundu nismo razmišljali o svojim prezimenima a živimo 20 godina zajedno. Kako smo rođeni, takvi smo. Boli nas cookie”, dodao je muškarac u komentarima.

“Razumijem te skroz”, rekla je jedna žena.

Ubrzo joj se ispod statusa javila i Ella Dvornik.

“Moj muž je zakomplicirao sve s davanjem dva imena djeci i i sad još hoće i moje prezime. Zamisli kad ću morat ispunjavat papire PATRICK CHARLES PEERLES DVORNIK PEARCE – sokebody kill me”, napisala je Ella.


Komentari