NE SMIJE NI NA WC! Zrinka Cvitešić trenutno je kao ‘bubreg u loju’, ali sve to ima svoje nedostatke

Ognjen Alujevic

Zrinka Cvitešić se trenutno nalazi u Londonu i snima seriju “The Power” odnosno Moć, a redatelj Branko Ivanda u radijskom talk showu “Homo sapiens” Željke Ogreste otkrio je kako ova 41-godišnja glumica trenutno živi.

Ivanda je nedavno režirao predstavu ‘Kad svijeće dogore’ u HNK Zagreb, gdje je glumila i Zrinka, ali ju je zbog angažmana u gore spomenutoj seriji i odlaska u London na pozornici zamijenila kolegica Iva Mihalić.

“Javila mi se Zrinka neki dan iz Londona. Kaže da je na snimanje serije prati bodyguard i da po nju dolazi blindirani automobil i donosi joj prave dragulje. Ona na snimanju nosi prave dragulje, ne lažne, pretpostavljam i iz marketinških razloga. Prati je bodyguard čak i do wc-a”, rekao je Branko Ivanda za HRT.

Luksuzan nakit ne čudi jer ova Karlovčanka u visokobudžetnoj Amazonovoj seriji tumači Tatianu Moskalev, nekadašnju prvu damu Moldavije.


“Jako je inteligentna, rođeni borac i sposobna je za puno više no što većina muškaraca oko nje misli”, opisao je njezinu ulogu britanski Stylist. Prema radnji, Tatiana Moskalev ubija svojeg supruga Viktora, preuzme vlast i pretvori državu u matrijarhalno carstvo Bessapara.

Ova serija nastala je prema istoimenom romanu Naomi Alderman iz 2016. godine, a Zrinka će se na velikom ekranu pojaviti uz velika holivudska imena poput Tima Robbinsa i Leslie Mann.

Snimanje serije “The Power” počelo je prošle godine u Kanadi, a premijera je na Amazon Prime Videu najavljena za početak sljedeće godine. Posljednje mjesece Zrinka Cvitešić provela je u Hrvatskoj, kako bi glumila u predstavi Branka Ivande, ali i kako bi bila uz svog partnera Niku Kranjčara kojemu je umro otac, poznati Zlatko Cico Kranjčar.

Odlazak nije više mogla odgađati pa je krajem travnja na Instagramu napisala da se vratila u svoj drugi dom.

Komentari