Ne odustaju od prave ljubavi: Poznate dame vraćaju se u 14. sezonu ‘Ljubav je na selu’, jedna od njih čak šesti put!

Ljubav je na selu/Facebook

11 novih farmera s nestrpljenjem čeka pročitati ljubavna pisma osebujnih dama koje su im pisale te ih konačno i upoznati. A one im stižu iz svih dijelova Hrvatske, čak i inozemstva, poput Sarajeva ili pak Zuricha. I dok će gledatelji neke od njih upoznati po prvi put, neke su im kandidatkinje već itekako dobro poznate iz prethodnih sezona.

Ovo su najpoznatije ”povratnice” u RTL-ovu emisiju koje su dokazale da od potrage za srodnom dušom ne misle odustati baš nikad!

RUŽA PEJIĆ (46)

U novu sezonu ponovno stiže Ruža Pejić, koja je ljubav tražila najprije u 8. sezoni, kada se prijavila u nadi da će osvojiti srce Andre Bogunovića, a zatim je u 10. sezoni bacila oko na Željka Bilića iz Bala, koji ju je i ugostio na svom imanju. Ova simpatična i komunikativna Slavonka sa zagrebačkom adresom iza sebe ima 14 godina dug brak, iz kojeg ima sina, te nekoliko dužih veza, no srodnu dušu još nije pronašla. Ruža za sebe kaže da je društvena, čvrsta i vrijedna, a mana nema. Farmerski poslovi nisu joj strani jer je odrasla na selu, a i u kućanstvu se odlično snalazi. Njezin idealan muškarac trebao bi biti vrijedan, viši od nje i tamnoput, preferira ćelave, nabildane i tetovirane, a najzanimljiviji su joj bajkeri.

Foto: Ruža Pejić (foto: RTL)

RENATA ŠAPINA (48)

Renata je gledateljima poznata iz prošle, 13. sezone emisije kada ju je na farmi ugostio Zoran Stričević, a nakon svađe tijekom sadnje kupusa napustila je emisiju. Renata stiže iz Slavonskog Broda, a po struci je trgovkinja. Slobodno vrijeme voli provoditi u izlascima, shoppingu, druženju s prijateljima. Gledatelje je iznenadila izjavom kako ”ne radi ništa”, a onda otkrila da je to zato što je njezina obitelj prije nekoliko godina osvojila jackpot na lutriji. Iako je Slavonka, gradska je cura i nije navikla na život na selu pa ne misli da će se na farmi dobro snaći, ali spremna je pokušati. Stvarno se nada da će pronaći nekoga u koga bi se zaljubila, budući da nije do sada imala sreće u ljubavi, a iza nje je jedan propali brak. Kod budućeg partnera važno joj je samo dobro srce i duša.

Renata Šapina (foto: RTL)

IRENA SLOPŠEK (46)

Zagrepčanka Irena Slopšek sudjelovala je u 12. sezoni kada je boravila na farmi Mire Vojvodića u Donjoj Jelenskoj, koju je i prva napustila, a zatim je u 13. sezoni pisala i farmeru Draganu Kežiću.
Irena svaki slobodan trenutak posvećuje svojoj kćeri koja joj je, ističe, i najbolja prijateljica. Bavila se glumom i radila je na nekoliko predstava, čime se posebno ponosi. Sebe opisuje kao zabavnu osobu, koja ponekad zna biti i malo djetinjasta. Od budućeg partnera očekuje da je iskren i duhovit. Velika je ljubiteljica životinja, a u budućnosti se vidi na selu s obitelji među domaćim životinjama, a željela bi se okušati i u vinogradarstvu.

Irena Slopšek (foto: RTL)

SAMANTA KNEŽEVIĆ (25)

Samanta je bila odabranica Nevena Landeka u 13. sezoni. Iako ju je poveo i na romantično putovanje, iskrice među njima ipak se nisu rasplamsale. Nakon toga obznanila je da je u vezi sa Željanom Arnerićem koji je ispao prvi na farmi Raseme Vladetić, no prekinuli su nakon nekoliko mjeseci.
Samanta dolazi iz Zadra i trenutno je nezaposlena, no u slobodno vrijeme fotografira i snima videa za svoj Youtube kanal, a obožava i druženja s prijateljima. Za sebe kaže da je iskrena i mirna, tako da je se teško može izbaciti iz takta, ali da je ponekad tvrdoglava. Imala je nekoliko veza, a najduža je trajala dvije godine. Od budućeg partnera očekuje poštovanje i iskrenost.

Samanta Knežević (foto: RTL)

RADMILA GALOVIĆ (73)

Radmila je u 13. sezoni bila na istarskom imanju Marijana Ceravca. Njezin je boravak u Buzetu obilježilo stalno prepucavanje s Bahrom i Marom, preostalim farmerovim odabranicama, a posebno ju je jako naljutilo kad ju je Marijan izbacio s farme. Rada je povratnica iz inozemstva, a s pokojnim suprugom u Njemačkoj se bavila ugostiteljstvom. Za sebe kaže da je otvorena, vesela, britka i dominantna, ali i ponekad tvrdoglava. Njezin bi budući odabranik trebao biti pošten, vrijedan i dobronamjeran. Slobodno vrijeme voli provoditi s prijateljima pa tako često organizira velike fešte uz pjesmu, ples i harmoniku.

Radimla Galović (foto: RTL)

INES PETRIĆ (48)

Apsolutna rekorderka je Zagrepčanka Ines Petrić koja će svoju srodnu dušu u ‘Ljubav je na selu’ tražiti šesti put! Atraktivnu crnku gledatelji su prvi put upoznali još 2015. godine. Tada je pokušala zavesti 13 godina mlađeg Gorana Špehara. Zatim je okušala sreću na farmi Andre Bogunovića, a bila je i kod Domagoja Škobića. U internacionalnoj sezoni njezin je odabranik bio Australac Jack Vukoja, a u 12. sezoni na svojoj ju je farmi u Konjicu ugostio i Hakija Špago. Sebe opisuje kao iskrenu, veselu, optimističnu, dragu i otvorenu osobu koja je ponekad tvrdoglava, ali nikad ne ide ispod svojih kriterija. Kod muškarca prvo primijeti ambiciju, trud, rad i iskrenost. Ova frizerka, vizažistica i ljubiteljica zdravog života u slobodno se vrijeme voli družiti s prijateljima, šetati, putovati, ići u shopping, rado pleše i igra badminton. Vrlo se dobro snalazi u svim situacijama, a seoskih se obaveza i životinja nimalo ne boji.

Ines Petrić (foto: RTL

A kome su ove poznate dame pisale, hoće li biti odabrane za odlazak na imanja farmera te smiješi li im se konačno prava ljubav, gledatelji će doznati u ponedjeljak od 21:20 sati na RTL-u, u novoj sezoni ‘Ljubav je na selu’.


Komentari