‘NE ODUSTAJEM, JEDINO S NJOM SEBE VIDIM’: Tomašević suprugu zašprehavao mjesec dana, a ona ga nije smatrala dečkom za vezu

Foto: Facebook

Jedna od osoba o kojoj se posljednjih dana najviše govori – svakako je Tomislav Tomašević. U prvom krugu lokalnih izbora ovaj je 39-godišnji Zagrepčanin dobio uvjerljivo najviše glasova te će se 30. svibnja za prvu fotelju Zagreba boriti s Miroslavom Škorom. Ne čudi stoga činjenica da su oči javnosti uprte baš u njega, a “secira” se i njegov privatan život.

Tako je u fokus javnosti ovih dana došla i njegova samozatajna supruga, 40-godišnja Iva Mertić Tomašević, s kojom će u srijedu proslaviti petu godišnjicu braka.

Par se upoznao 2008. godine preko zajedničkih prijatelja koji su im kasnije postali vjenčani kumovi. U to vrijeme Tomislav je studirao na Cambridgeu pa ga zbog njegovih čestih putovanja Iva nije smatrala dečkom za vezu. Tomislav nije posustajao te su prohodali samo mjesec dana kasnije.

Nakon osam godina veze su se oženili, u četvrtak, 19. svibnja 2016. u kapelici na Sljemenu pred tek deset uzvanika, a vjenčao ih je Tomislavov stric, Ivo Tomašević, glavni tajnik Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine, pišu 24 sata.

Inače, Iva je instruktorica joge s diplomom iz komparativne književnosti i fonetike, jedina razlika između njih dvoje je to što je ona vegetarijanka, a Tomislav jede meso, i to, kako je priznao u intervjuu za Zagreb.info, jednom do dva puta tjedno.
“Ne idem baš po kafićima jer kavu baš ne pijem, ali baš imam jednu ćevabdžinicu, ona mi je… ‘ajmo reći i kvartovski birc u isto vrijeme. Luk, lepinja, kajmak, krumpirići, i to jednom tjedno jer obično jednom u tjedan dana jedem meso. Supruga je vegetarijanka, a ja meso jedem maksimalno dva puta tjedno i to su obično baš ćevapi’, otkrio nam je tada Tomašević i dodao kako ćevape radnim danom zalije sokom, a vikendom se počasti i pivom.


Komentari