NE ODUSTAJE: Violinistica Bianca ozlijedila grudi, želi dosegnuti ‘osmicu’

foto:screenshoot/24sata

Violinistica Bianca Julia Josephine Kolompar (45) ozlijedila je grudi kojima je postala poznata. Estetski kirurg savjetuje joj promjenu umetaka, ali Bianca inzistira da budu jednako veliki ili veći od dosadašnjih.

Violinistica koja je postala poznata sviranjem na Trgu bana Jelačića u dekoltiranoj haljini ogrebala je silikone pod tušem. Nije odmah shvatila da se ozlijedila, jer joj je zbog veličine umetaka smanjen osjećaj u grudima. Estetski kirurg savjetovao joj je zamjenu implantata. Dobila je kapsularnu kontrakciju, koja se javlja kad tkivo zacjeljuje jakim ožiljkom oko stranog tijela. Međutim, Bianca tvrdi da normalno funkcionira i da želi još veće umetke.

“Sve godine normalno funkcioniram, ne bole me leđa. Ja bih dodala novac za operaciju samo da budu iste ili veće čak broj, da mi budu lijepe i čvrste kad nosim korzete, koje obožavam, jer sam i rodila. Trenutačno imam 1050 mililitara silikona u grudima. To je veličina ‘sedam'”, ispričala je Bianca za 24sata.

Kirurg joj je predložio da grudi smanji na ‘peticu’, ali Bianca time nije zadovoljna. Uspjela je pronaći proizvođača koji bi napravio umetke baš za nju i omogućio joj da postigne ‘osmicu’. Jedini problem je cijena: takvi implantati koštaju gotovo 60 tisuća kuna. Zabrinuti suprug Roman Brnada (37) spreman je platiti silikone da usreći Biancu i spasi joj zdravlje.

“Osjećam se bolje i grudi me ne bole više. Lagano sam počela i trenirati jer stižu ponude iz inozemstva za koncerte te se nadam da ću uskoro početi sa svirkama jer od bolova nisam mogla ni svirati”, ispričala je Bianca.


Komentari