NE ODRIČE SE ZAŠTITNOG ZNAKA! Kolinda Grabar-Kitarović snimljena u javnosti nakon dužeg vremena

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović nakon dužeg vremena snimljena je u javnosti i to na predstavljanju projekta “Glas žena u sportu”. Događaj se održao u hotelu Westin, a Grabar-Kitarović pojavila se u crnom odijelu ispod kojeg je nosila elegantnu bluzu s bijelim točkama. Naravno, u skladu s mjerama, nosila je i zaštitnu masku u žutoj boji.

Frizura bivše predsjednice bila je njen zaštitni znak, a nije je se odrekla ni nakon mandata. Doduše u nešto tamnijoj nijansi plave, Grabar Kitarović i dalje nosi nisku punđu s dva pramena koja lagano padaju preko lica.

Otkako je otišla s predsjedničke funkcije, Kolinda se rijetko pojavljuje u medijima, a posljednji put je to bilo kada se u veljači pridružila volonterima na potresom pogođenom području u Sisačko-moslavačkoj županiji.

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Inače, od ožujka radi na mjestu savjetnice dekana u Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.


“U svijetu je uobičajeno da se bivši predsjednici po okončanju svojih političkih karijera angažiraju u području obrazovanja i drago mi je što sam i ja dobila takvu priliku. Način rada ZŠEM-a i ambicije za daljnji razvoj i međunarodno pozicioniranje otvorili su prostor za našu suradnju. Ona počinje projektom vezanim uz sport i želju ZŠEM-a da se u budućnosti pozicionira kao regionalni centar za obrazovanje sportaša.

Poznato je da oni relativno mladi završavaju sportske karijere, a vrlo često nemaju adekvatnih vještina i znanja koja bi im omogućila razvoj jednako uspješnih poslovnih karijera pa njihovi potencijali često ostaju nedovoljno iskorišteni, što je propuštena prilika i za njih kao pojedince, ali i za zajednicu”, kazala je tada Grabar-Kitarović.

Komentari