Ne možete na more? Evo gdje otići na kupanje u okolici Zagreba

http://www.krapinsketoplice.com

Pandemija koronavirusa, mnogima je poremetila planove pa su samim time djelu građana propali odmori i uživanja na plažama diljem Jadrana.

To što ne možete na more ne znači da se u okolici Zagreba ne možete okupati i uživati u čarima odmora. Toplice oko grada mame kupače i posjetitelje zanimljivim ponudama, i još zanimljivijim sadržajima.

Od Zagreba do Termi Jezerčica dijeli vas sat vremena vožnje, u hotelu se nudi udoban smještaj u 47 soba, tu je i Spa zona, ali i ellnes centar, a osim toga vodeni park sastoji se od osam bazena s prirodnom termalnom vodom te je kao takav prilagođen svoim uzrastima.

Cijena dnevne ulaznice radnim danom iznosi 60-tak kuna, vikendom ćete morati dodati 15-tak kuna više, dok se djeca od 5 do 15 godina, baš kao i umirovljenici kupaju za 45 kuna radnim danom, vikendima je cijena 55 kuna.

U Krapinskim toplicama nalazi se najmoderniji vodeni centar u Hrvatskoj, riječ je o vodenom parku Aqua Vivae u kojem se kriju razni vodeni i vanjski bazeni s divljom rijekom, toboganima, gejzirima, slapovima, tu su i dječiji bazeni, bazen s valovima, bazen za ronjenje, ali i bazen za plivanje te vanjski bazen.

Vikendom se ovdje kupate za 90 kuna, radnim danom za 90, za djecu od 6 do 15 godina ulaznica je 50 kuna, vikendom 60, no postoji mogućnost grupnih popusta.

I Tuheljske toplice imaju svoje čari, nadomak Zagrebu svojim gostima nude sportske terene, razne wellnes usluge te adrenalinski park. Tu je i niz bazena, u kojima se moižete opustiti po cijenama od 75 do 95 kuna.

Zagrepčani, jeste li spremni za kupanje u Jarunu i Bundeku? Donosimo sve detalje kupališne sezone


Komentari