‘NE MOGU VJEROVATI DA ON TO ŽELI’ Maja Šuput podijelila uspomenu na prvo iskustvo četveromjesečnog sina

Photo: Instagram

Da sa sinom i suprugom putuje u Tursku, Maja Šuput podijelila je sa svojim pratiteljima na Instagramu u utorak, a u srijedu se već i pohvalila novim fotografijama iz “omiljenog mjesta na svijetu”.

Objavila je tako seriju fotografija iz hotela, ali i s plaže. Jedna je pak toliko značajna da je trajno objavljena na profilu, a odnosi se na prvu uspomenu malenog Blooma.

U naručju mame Maje, Bloom je čini se, prvi put dotaknuo pijesak na plaži. “Uspomena za prvi doticaj s pijeskom”, istaknula je Maja koja je na fotografiji okrenuta leđima, dok je u prvom planu lice malenog Blooma koji mirno pozira s bijelim naočalama na očima.

Pratitelji su dakako oduševljeni da maleni dječak star četiri mjeseca uopće želi nositi naočale. “Ne mogu vjerovati da želi naočale, moj ima godinu i mjesec dana, a ni slučajno neće”, istaknula je jedna pratiteljica pa dodala da je maleni: “divnoća mala”. Drugi su isticali kako je Bloom baš mali frajer, a treći su opet oduševljeni sada već nadaleko poznatom frizurom malenog.

U nizu fotografija koje Šuput dijeli, vidljivo je i da maleni često spava, a problem mu ne predstavlja ni let u zrakoplovu kao ni ležaljka ispod suncobrana. Inače, Šuput je u nekoliko navrata isticala kako je maleni jako mirna beba.

“Beba je za poželjeti. Samo se smije, priča na svom jeziku i spava od 21 sat do šest. Probudi se samo za klopicu i na zadnjem gutljaju već spava”, odgovorila je jednom prilikom pratiteljima na društvenoj mreži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Komentari