‘NE DA NISAM PLATILA, NEGO NISAM DOŠLA DO TOG RAČUNA’: Maja Šuput pojasnila što se dogodilo s režijama zbog kojih je završila na oglasnoj ploči!

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Jedna od najzaposlenijih pjevačica na domaćoj estradi zasigurno je 41-godišnja Maja Šuput. ‘Kraljica svadbi’ kako je od milja mnogi zovu, s poslom nije stala ni nakon rođenja sinčića Blooma pa se tako prije koji dan pohvalila i novom pjesmom pod nazivom ˝Ženo draga˝. I premda uspješno niže projekt za projektom, a njezin brend Majushka sklapa suradnje s nekim od najvećih tvrtki u Hrvatskoj, ni Maja nije ostala zakinuta za svoje mjesto na ˝stupu srama˝ gdje dospiju oni koji ne podmiruju redovno svoja dugovanja prema državi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Tako se do sada u nekoliko navrata pisalo o neplaćenim računima koje pjevačica ima, a mnogi su je tada zbog istoga i prozivali. Bez dlake na jeziku kakva i je, Maja se sada u razgovoru za IN Magazin dotaknula i ove škakljive teme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

˝Iza cijele ove priče je Nenad, jer ja sam netko tko sve smili i prepustim to njemu. Recimo kad čitate da ja nisam platila režije, netko mora shvatiti da ja tu uplatnicu nisam ni dobila, a i ako sam je dobila ostala je u Garešnici na gaži. Ne da nisam platila, nego nisam došla do tog računa, ali se zahvaljujem ovim ljudima koji pišu da moram to platiti. Hoću reći, nisam za te papirnate stvari, a Nenad je baš za to, papirologija, komunikacija, dogovori i tako dalje. Ali kad se priča o financijama onda se ipak nešto i mene pita˝, pojasnila je pjevačica za domaći medij.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)


Komentari