‘Ne brineš se da će ti kćer biti bucka?’ Ella Dvornik zaratila pratitelje: ‘Zabadate nos gdje vam nije mjesto’

Foto: YouTube/Screenshot

Jedna od najpoznatijih hrvatskih influencerica Ella Dvornik na društvenim mrežama rado dijeli sve zgode i nezgode iz svog života. Ovoga puta, pažnju pratitelja stekla je objavom kćerkice Balie dok doručkuje.

Ono kad dobiješ jest”, kratko je opisala fotografiju Ella, a pojedinci su influencerici zamjerili količinu kriški kruha koje je dala kćerkici za doručak. 

“Ja bih dobila 2 šnite i jedva pojela, ovo je neka napredna verzija doručka. Ne brineš se da će biti bucka kad već toliko jede?”, upitala ju je jedna pratiteljica. Iako joj Ella nije odgovorila, druge mame su stale na njezinu stranu.

“Ja ne vidim da je Ella ovdje tražila savjete za količinu makrosa ? Zabadate nos gdje vam nije mjesto“, odgovorila joj je pratiteljica što je izazvalo još veću buru komentara.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Mala je bucka od rođenja nema joj pomoći“, ” Već je bucmasta. Ja ne kužim što to jede. Meni je mama uvijek lijepo servirala doručak i svaki obrok. Nije mi ovo uopće topla obiteljska atmosfera. To nikad ne izlazi iz mode”, opaske su na račun prehrane malene Balie.

U ovu raspravu Ella se nije htjela upuštati. Unatoč kritikama, većina pratitelja je primijetila kako je Balie prava “Dvornikova”, a Lumi ” tatina kćer”.

Ella je u petak s pratiteljima podijelila i jedan važan događaj u njenom životu. Naime, malena Lumi je krenula u jaslice što je ovoj blogerici velika promjena u svakodnevici. Na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija na kojima pozira zamišljeno u praznoj kući.

“Ono kad i Lumi ode u vrtić i ne znaš više što bi sam sa sobom doma”, zapitala se Ella.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

“Može li ljepše, djeca u vrtiću, suprug radi, ti sama kod kuće, šminkaš se, presvlačiš i fotkaš? Pri tome kuća sređena, frižider pun, računi plaćeni. Ella ne žali se, već uživaj, napravi si čaj ili kavu i uživaj”, poručila joj je jedna obožavateljica, a dio pratitelja ju je savjetovao da poradi s Charlesom na trećem djetetu pa joj neće biti dosadno.


Komentari