NAZIRU SE GRUDNJACI, NOSE SKUPE TORBE: U njezine čizme danas su baš svi gledali (FOTO)

Patrik Macek/PIXSELL

Koja saborska zastupnica je vaš favorit?

Sudeći prema fotografijama sa sjednica novog saziva Hrvatskog sabora, čini se kako je naš parlament pun dama koje jako ”paze” na svoj izgled, a svojim odjevnim kombinacijama itekako plijene pažnju javnosti.

Pažnju zastupnika uglavnom privlači HDZ-ovka Josipa Rimac svojim prvo kratkim, a zatim i uskim haljinama ispod kojih se jasno nazire i grudnjak. Na njezinu haljinu tako nije ostao ravodušan ni premijer Tihomir Orešković.

15.03.2016., Zagreb - Sabor RH poceo je raspravu o prijedlogu proracuna za 2016. godinu. Josipa Rimac, Tihomir Oreskovic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

Međutim,  danas je svu pozornost otela zastupnica MOST-a Ružica Vukovac u kratkoj crnoj haljini i crnim kožnim čizmama na petu, iako se za frizuru baš i nije najbolje pobrinula.

17.03.2016., Zagreb - Sabor je 2. sjednicu nastavio raspravom o Konacnom prijedlogu zakona o sanaciji javnih ustanova. Ruzica Vukovac. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

S druge strane, nećakinja Dubravke Šuice, HDZ-ova Sonja Putica odlučila se na nešto damskiji look.

17.03.2016., Zagreb - Sabor je 2. sjednicu nastavio raspravom o Konacnom prijedlogu zakona o sanaciji javnih ustanova. Sanja Putica. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

HDZ-ova Magareta Mađerić nedavno je sabornicom prošetala skupocjenu torbu na koju je spiskala jednu prosječnu hrvatsku plaću, a svoj look upotpunila je i umjetnim trepavicama.

Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

Dama koja već tradicionalno privlači pažnju svakako je SDP-ova Milanka Opačić koja također voli prošetati neku od svojih atraktivnih haljinica.

 Patrik Macek/PIXSELL
Patrik Macek/PIXSELL

>>> INGRID KAKVU NIKADA NISTE VIDJELI: Pogledajte ove fotke iz Sabora, možda se i vama zgadi život!

>>> IMA SE, MOŽE SE: Pogledajte na što je Mađerić spiskala prosječnu hrvatsku plaću (FOTO)


Komentari