Navodna Putinova ljubavnica iznenadila svojim pojavljivanjem u javnosti po prvi puta od početka rata u Ukrajini

Foto: Guliverimage

Navodna ljubavnica Vladimira Putina, bivša ruska gimanstičarka Alina Kabajeva (38), po prvi put od početka rata u Ukrajini se pojavila u javnosti, a pritom je mnoge iznenadio njezin izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ????? ??????? – ??? ℂ??? (@alina_kabaeva_fan_club)

Alina je vodila domoljubni baletni festival gimnastike u Moskvi gdje je pozirala s djevojčicama. Za tu prigodu je odjenula ružičastu haljinu na preklop s bijelim cvjetićima. U pozadini su svirale domoljubne pjesme, a na nekim fotografijama se vidi kako je oko nje bio ispisan simbol ‘Z’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gazeta Koha Jonë (@gazetakohajone)

“Ova proslava nije samo za cijelu zemlju, ovo je praznik za svaku obitelj. Svaka obitelj ima svoju ratnu priču. I ne smijemo je zaboraviti, već je prenositi s koljena na koljeno”, rekla je na natjecanju.

Njezino pojavljivanje u javnosti  sve je iznenadilo jer se ranije pisalo da se s djecom skriva u privatnoj kući u Švicarskoj ili sibirskom nukelarnom bunkeru.

“Alina Kabajeva jedna je od najmisterioznijih i najtajnovitijih žena u našoj zemlji. Gimnastičarka se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti, ne pojavljuje se na društvenim mrežama, a nije je moguće vidjeti ni slučajno na ulici ili u trgovačkim centrima”, napisao je ruski Cosmopolitan ne spominjujući Putina kako članak ne bi bio cenzuriran od strane ruske države..

Pritom su mediji primijetili da Alina izgleda puno drugačije nego prije, da je nešto popravila na licu  odnosno da je posegnula za botoksom i filerima. Čak se i ranije počelo šuškati kako Alina i Putin posjećuju istog estetskog kirurga

“Nešto se zaista promijenilo na njezinom licu… Legendarna sportašica bila je primjetno ljepša. Smiješno je što je neki obožavatelji na ovoj fotografiji nisu prepoznali”, istaknuo je ruski Cosmopolitan.

Inače, Putin i Alina navodno imaju četvero djece – sedmogodišnje blizanke koje su rođene u veljači 2015. u švicarskom Luganu i dva sina, a cijela obitelj ima švicarske putovnice.


Komentari