‘NAUČILA SAM…’ Ivana Paradžiković opet planinari na Papuku, nakon što ju je spašavao HGSS

Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Popularna novinarka Ivana Paradžiković javila se s Papuka. Podsjetimo, bivša voditeljica emisije Provjereno prošle se godine izgubila tijekom planinarenja u šumi iznad doma Jankovac, a spasila ju je članica HGSS-a Marika.

Ovoga puta, Marika ju je povela na avanturu, a Ivana se pohvalila kako je sve prošlo u najboljem redu.

“Paradžiković na Papuku, epizoda druga. Ovoga se puta nisam izgubila. Sada sam se pronašla. Kako više nisam amater naučila sam kako se ide u šumu. U punoj spremi! Svjetleći štapić od zagrebačkih vatrogasaca, ako me opet, ne dao Bog više, uhvati mrak. Personal locator beacon koji sam dobila na poklon kada sam se zadnji put izgubila i zbog kojeg više nikada neću biti izgubljena, jer jednim pritiskom na gumb, on preko satelita odmah šalje poziv upomoć”, otkrila je novinarka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ivanaparadzikovic (@ivanaparadzikovic)

 “Ali najvažnije za avanturu, ovoga me puta na Papuk povela sama Marika Marić, ista koja me spasila zadnji put, prijateljica na koju sam beskrajno ponosna, kao i na sve članove HGSS-a. Tek sam sada, iz prve ruke, nekog sebi bliskog, vidjela i doživjela kako izgleda njihov život. 0-24 stand by, jer kada netko nazove, oni ostavljaju svoje živote i hitno spašavaju tuđe. I to čine potpuno besplatno. Uostalom, kao da to može imati neku cijenu. To činiš jer si ispravan čovjek. Kada narastem i ja želim biti HGSS”, zaključila je.


Komentari