NATAŠA JANJIĆ MEDANČIĆ UŽIVA U JESENI: ‘Ma nek je zubato, samo da nam sija!’

Foto: Instagram

Hrvatska kazališna, televizijska i filmska glumica Nataša Janjić Medančić (39) često na svom Instagram profilu dijeli trenutke iz privatnog života, a ovog puta je obožavateljima otkrila kako uživa u jeseni.

“Ma nek’ je zubato, samo da nam sija”, napisala je glumica ispod fotografije na kojoj uživa uz kavicu.

“Treba uživat na suncu, kad god se pruži prilika. Samo ti uživaj”, “odmah smo veseliji”, “tako je. Kada sija onda i blista”, samo su neki od komentara pratitelja.

Podsjetimo, krajem prosinca 2018. godine udala se za ortopeda Nenada Medančića, uzevši njegovo prezime, a nedavno je objavila emotivnu posvetu kojom mu je čestitala 38.-i rođendan.

“Da mi budeš bezbrižan, nasmijan i u zagrljaju svih koje voliš”, napisala je glumica te voljenom suprugu poželila još puno godina života.

Po završenoj općoj gimnaziji, Nataša upisuje studij novinarstva u Zagrebu, a iste godine i glumu iz prvog pokušaja na klasi Neve Rošić i Koraljke Hrs.

Tijekom studija na Akademiji dramske umjetnosti odigrala je sljedeće uloge: Juliju iz Shakespearovog Romea i Julije, Elektru, kraljicu Mariju iz Kralj umire E.Ionesca, Christine iz Hotel Bellevue O. von Horvatha, Melitu iz Krležine Lede, Solvejg i Anitru iz Peer Gynta, Kate iz Ukroćene goropadnice.

Diplomirala 2004. godine na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu, a od 2006. godine stalna je članica ansambla GDK “Gavella” u Zagrebu.


Komentari