Nastavak hollywoodskog suđenja godine: Procurile su inkriminirajuće fotografije kapetana ‘Crnog Bisera’ sa sladoledom

Foto: Guliver

Sudska saga bivših supružnika Johnnyja Deppa i Amber Heard, koje se odvija u okrugu Fairfax u Virginiji, ne prestaje zabavljati svjetsku javnost. Nakon što su uplovili u bračnu luku 2015. godine, ljubavna idila hollywoodskog para nije potrajala predugo.

Rastali su se 2017., i to ne u baš prijateljskim odnosima. Uslijedile su brojne međusobne optužbe, da bi sve eskaliralo farsičnim suđenjem, u kojemu Depp tuži Heard, a Heard tuži Deppa. Krasno, zar ne?

Još 2018., glumica je optužila neponovljivog ‘kapetana Jacka Sparrowa’ za obiteljsko zlostavljanje, što je potonji oštro opovrgnuo. Međutim, Johnny nije stao na ‘opovrgavanju’, nego ju je tužio za klevetu te traži 50 milijuna dolara odštete. Heard nije stajala skrštenih ruku te je odgovorila bivšem suprugu s protutužbom u kojoj traži 100 milijuna dolara.

Teške optužbe

Dok je u utorak svjedočio na sudu, Depp je iznio niz optužbi na račun Amber, izjavivši kako je, dok je živio s njom u Los Angelesu, Heard došla i lupala mu na vrata.

“Došla je lupati na vrata, nisam joj odgovorio. Tuširao sam se, nisam se više htio baviti tim sarkastičnim, ponižavajućim, agresivnim, nasilnim, toksičnim pljuvanjem. Nastavila je lupati po vratima, a kad sam konačno izašao ispod tuša, otvorio sam vrata kupaonice otprilike toliko (rukom je pokazao mali prostor, op.a.) da bih mogao dobro pridržati vrata u slučaju da mi pokuša upasti unutra. I bio sam u pravu, ona je upravo to učinila. Svom težinom je gurala vrata pokušavajući ući, a ja sam gurao s druge strane jer je nisam htio pustiti unutra”, rekao je Depp pa nastavio.

“Kad su se vrata zamalo zatvorila do kraja, vrisnula je od boli: ‘Jao, moji nožni prsti’, pa sam u toj sekundi pomislio da joj je noga možda zapela ispod vrata. Mislio sam da se ozlijedila pa sam kleknuo da pogledam. Kad sam kleknuo, udarila me vratima kupaonice u glavu. Bio sam potpuno zatečen tim užasnim potezom pa sam ustao. U tom trenutku vrata su bila otvorena, ustao sam i rekao: ‘Što je to bilo?’ A njezin sljedeći potez bio je udarac, udarila me u čeljust.”

Heard uzvratila udarac

Na zadnjem ročištu, odvjetnički tim glumice odgovorio je Deppu objavljivanjem inkriminirajućih fotografija, a među njima je ona na kojoj glumac spava sjedeći na kauču s velikom čašom sladoleda koja se prolijevala po njemu.

Svakojake prljavštine izlaze na vidjelo, a tko će biti ‘krajnji pobjednik’ i kući otići ‘teži’ za desetke milijuna dolara, saznat ćemo za nekoliko mjeseci, kada sud obznani konačnu presudu.

Komentari