NASTAVLJA SE POLEMIKA OKO PJESME NINE KRALJIĆ: I HRT-u je žao što na pjesmi nisu radili Hrvati!

Facebook

Nakon reakcije same Nine Kraljić na pritužbu Hrvatskog društva skladatelja, i v.d. ravnatelja HRT-a Siniša Kovačić prokomentirao je trakavicu oko pjesme za Euroviziju. 

Jučer je u službeno ime HRT-a, Siniša Kovačić, novi v.d. ravnatelj javne televizije izjavio kako je i njemu žao što na pjesmi nisu radili hrvatski autori.

“Kao vršitelj dužnosti glavnog ravnatelja Hrvatske radiotelevizije i sam sam upozoravao da mi je žao što za pjesmu s kojom će hrvatska predstavnica Nina Kraljić nastupiti na ovogodišnjemu natjecanju za pjesmu Eurovizije nisu odabrani domaći autori”, rekao je Kovačić.

Međutim, za razliku od Hrvatskog društva skladatelja, koje ju je oštro napalo, Kovačić je izjavio kako podržava Ninu Kraljić te kako joj želi sve mnogo sreće, piše Net.hr.

Potsjetim, apelu Hrvatskog društva skladatelja u kojemu ju žestoko kritiziraju, Nina nije ostala nimalo dužna. Oštro je kritizirala miješanje politike u pitanje odabira autora njene pjesme, pogotovo iz razloga što je ona sama platila troškove pjesme.

>>>EUROSONG SKANDAL SE NASTAVLJA: Nina Kraljić poslala žestoku poruku kritičarima!


Komentari