‘NAŠE SRETNO MJESTO’: Zaljubljena Jelena Veljača ne odvaja se od Vite s kojim ljeto provodi na otoku

Foto: Instagram

“Kolovoz, molovi, badići na narvale, boja čokolade, brojimo stoti tjedan na otocima, ne sjećamo se suhe kose i opeglane odjeće”, ovim je riječima domaća scenaristica, aktivistica i kolumnistica Jelena Veljača prije nekoliko dana opisala ovogodišnje ljetovanje. U društvu najmilijih, 40-godišnjakinja već nekoliko tjedana ljetuje na Jadranu odakle dijeli trenutke iz svakodnevice koju je posebno uljepšao njezin suprug, bivši savjetnik Kolinde Grabar Kitarović, Vito Turšić, čemu svjedoči i Jelenina posljednja fotografija na Instagramu.

Foto: Instagram

Naime, par se trenutno nalazi na otoku Pagu koji, po svemu sudeći, za njih ima posebno mjesto u srcima. Tako je 40-godišnjakinja upravo od tamo objavila fotografiju na kojoj uz romantični zalazak sunca pozira s voljenim joj Vitom dok u pozadini svira “Moja posljednja i prva ljubavi” od Tereze Kesovije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

Inače, početkom lipnja ove godine, uz spomenutu pjesmu koju je uživo izvela upravo Tereza Kesovija, Jelena i Vito su otplesali i svoj prvi ples na vjenčanju koje se održalo u Botaničkom vrtu. Svečanoj ljetnoj ceremoniji tada su prisustvovali njihovi najbliži prijatelji i obitelj, a scenaristica je na najposebnijem danu zasjala u elegantnoj kratkoj bijeloj haljini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

 


Komentari