Naša pjevačica doživjela nesreću na Jarunu: ‘Ljutita mlada djevojka me gurnula biciklom, moram na operaciju’

Nika Antolos (Foto: Instagram/Nika Antolos)

Pjevačica Nika Antolos, bivša članica grupe Feminnem, završila je u bolnici zbog nesreće tijekom rolanja.

“Mislila sam da poluprazan Jarun ne može biti tako opasan, ali ljutita mlada djevojka odlučila je da obje trake su njene i pogurnula mi rolu biciklom… Nakon što sam letila s nogama u zrak, čuvajući kralježnicu i glavu, dočekala sam se na podlakticu… Osim što je kost na desnoj ruci slomljena – slomljena je na tri mjesta i moram na operaciju…Mila, ti ‘živčo guralica’, ako ti je loš dan, pliz, nađi drugu zanimaciju za ispucati se sljedeći put, ovo nije to… A cijeloj ekipi iz Draškovićeve – najveća hvala, nema vas svijet… Nadam se da je vaša nedjelja nježnije prošla. P.S. Nosite kacigu i štitnike, nikad ne znaš tko je ljut… Blagoslovljena vam nedjelja prijatelji”, napisala je Nika, bivša natjecateljica talent showa ‘Hrvatska traži zvijezdu’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ ➖???? ???????➖ (@____nika_antolos____)

U komentarima su joj se javile i bivše kolegice iz grupe. “Još uvijek ne vjerujem”, napisala je Pamela Ramljak. “Vidim s palicom možeš. Ajde probaj srednji sada…”, napisala joj je Neda Parmać.

Podsjetimo, Niki je prije nekoliko godina dijagnosticirana multipla skleroza, o kojoj redovito govori na društvenim mrežama.

Komentari