Naša najpoznatija plesačica progovorila o vezi s glumcem i otkrila što joj smeta: ‘To stvara jako veliki pritisak’

Foto: Instagram

Kazališni i televizijski glumac Marko Petrić i neodoljiva prvakinja Hrvatske u latinoameričkim i standardnim plesovima Valentina Walme, koji su u ljubavnoj vezi, zajedno su zaplesali u uskršnjem specijalu showa “Ples sa zvijezdama”, a u intervjuu koji su dali za In magazin otkrili su kako je bilo dijeliti plesni podij.

“S Tinom je bilo predivno raditi baš zbog toga što se rijetko kada u životu događa prilika da s osobom s kojom si u vezi možeš i plesati na javnoj televiziji. Možda je mali minusić da te gleda nešto manje od milijun ljudi”, rekao je Marko.

“Ovo je najduži paso i ima baš puno koraka. Nisam ga htjela štedjeti”, ispričala je Valentina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Petric (@marko53c)

Otkrili su i kako su prošle probe te su priznali da je upravo ona cijelo vrijeme vodila glavnu riječ, što glumcu nije teško palo.

“Definitivno ona je vodila, ja sam se ponašao kao učenik i cijeli taj proces je bio kao svojevrsni team building. Bilo je intenzivno, ali lijepo”, rekao je Petrić.

Budući da su doslovno provodili 24 sata dnevno punih tjedan dana, slatke trzavice su bile očekivane, a Valentina je ispričala kako su se odmah prvi dan posvađali.

“Prvo što je napravio ujutro, nazvao je Gabrielu i rekao joj da mu fali. Ja onak’ – Molim?! I to je bilo to, nakon toga je sve išlo glatko”, našalila se Walme.

Valentina je također otkrila smeta li joj titula naše najseksi plesačice.

“Malčice me krene smetati taj epitet najseksi. To stvara jako veliki pritisak jer godine idu i neću zauvijek izgledati ovako. Voljela bih da ljudi ipak malo više pričaju o kreativnom procesu, jer sam ja ipak i koreograf i plesač. Svejedno je lijepo čuti komplimente tako da hvala svima”, priznala je.

 


Komentari