‘NAŠA KRALJICA!’ Kolinda Grabar Kitarović javila se iz Berlina, fanovi joj poručili: ‘Vrati nam se, ovaj nas sramoti po cijelom svijetu’

Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Ronald Gorsic / CROPIX)

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović (54) trenutno boravi u Berlinu, a fotografije iz centra grada objavila je na svojoj službenoj Facebook stranici.

Kolinda se fotografirala ispred Brandenburških vrata, simbola glavnog grada Njemačke. Za poziranje je odjenula crnu bluzu cvjetnih detalja s mašnom oko vrata, duge crne hlače te cipele na nisku petu i time ponovno pokazala svoju vitku liniju.

Fotografije su oduševile brojne njezine pratitelje koji su joj u komentarima izrazili same komplimente i veliku ljubav te su joj priznali da im jako nedostaje u ulozi predsjednice.

‘Ne samo meni, svima nam nedostaješ naša kraljice, vrati nam se’, ‘Najljepša naša predsjednica, kraljica ‘Rvata, najbolja i najpametnija’, ‘Lijepa naša predsjednice, nedostajete u Vladi tj. kao predsjednica Hrvatske – Ruža Hrvatska’, ‘Jedna inteligentna, školovana s primjerenim ponašanjem kako kod kuće tako i u svijetu’, ‘Vrati nam se ovaj nas sramoti po cijelom svijetu’, komentirali su joj pratitelji na Facebooku.

Kolinda svojim modnim kombinacijama sve češće oduševljava javnost, a nedavno je za proslavu Dana državnosti u zagrebačkom HNK odjenula crnu haljinu s prozirnom tkaninom i šarenim detaljima.


Komentari