Naša glumica odlučila dvogodišnjem sinu promijeniti ime. Objasnila i zašto

Izvor: Instagram

Glumica Marijana Mikulić, povodom blagdana Sv. Stjepana na društvenim mrežama otkrila je da je njezin dvogodišnji Jakov dobio novo ime.

Naime, Mikulići su zaključili kako bi Jakovu bolje pristajalo ime Stipe.

”Danas naš Ćipa ima imendan. Naime, konstatirali smo ljetos da bi našem Jakovu zapravo dobro pristajalo ime Stipe, a nadimak bi bio Ćipa. I tako ga sad zovemo stalno Ćipa. Nek je sretan imendan i svima koji nose ime Stjepan, Stipe, Kruno, Vjenco”, objasnila je razlog promjene imena sinu Marijana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mikulić (@maremikulic)

Podsjećamo, glumica je nedavno podijelila ružnu situaciju između nje i bliske prijateljice.

“Sinoć me ‘mamšejmala‘ osoba koju smatram dobrom prijateljicom. Ne želim sada o tome na koji način, jer nemam potrebu ja nju sada analizirati javno, vjerujem da ona ne zna bolje i da je zato rekla što je rekla. ” započela je Marijana priču.

“Ali toliko me povrijedila, kao žena ženi, majka majci, prijateljica na kraju krajeva. Zašto imamo potrebu prozivati, nabijati komplekse, osjećaj manje vrijednosti? Jedna žena, koja zna koliko je teško danas biti majka (više djece), i usto raditi, pokušavati ostvariti svoje neke snove, a usto htjeti biti majka koja je uvijek tu za svoju djecu, majka koja kuha, majka koja čita priče prije spavanja, majka koja dolazi na školske priredbe u zgusnutom rasporedu u kojem jedva stigne na wc ” rekla je glumica i zapitala se zašto to netko radi.

“Kakva je to potreba? Otkud dolazi? Jel se nakon nabijanja kompleksa nekome, stvaranja osjećaja manje vrijednosti, ta osoba onda osjeća dobro pa zato to radi? (ja se osjećam grozno kada nekom kažem nešto što ga povrijedi) Ne znam je li se lošije osjećam zbog toga što je ona rekla, ili zbog toga što sam dopustila da me to tako pogodi. A pogodilo me jako. Daj prestanimo govoriti jedne drugima stvari koje će činiti da se žene, majke, osjećaju loše kao žene i majke. Ako nemamo nešto lijepo i motivirajuće reći, to je u redu, možemo i ne reći ništa. Sve se mi trudimo i radimo kako mislimo i možemo najbolje, ne mora me nitko tapšati po ramenu za to, ali ne treba mi ni netko da upire prstom u moje pogreške”, zaključila je.


Komentari