‘Naravno da ćemo glasati za Srbiju. Podržavamo naše susjede’ Albina pružila podršku Uragankama: ‘Želimo da Balkan bude ponosan’

Foto: Instagram

Glazbenica Albina Grčić se nakon razočarenja na Eurosongu se odlučila obratiti fanovima te im je odgovarala na pitanja na Instagramu. Upitana hoće li podržati grupu Hurricane koja predstavlja Srbiju, naša ovogodišnja predstavnica je jasno dala do znanja da zle krvi na Eurosongu nema.

“Naravno da ćemo glasati za Srbiju. Podržavamo naše susjede, podupirat ćemo ih na svim razinama, želimo da Balkan bude ponosan “, napisala je Albina.

Slično su rekle i Hurricane na jednoj od konferencija za novinare uoči nastupa naše predstavnice kada su otkrile da bi Albinu uzele kao četvrtu članicu grupe.

“Prvenstveno, uzele bi Albinu, koja nam je favorit. Osim nje, ovdje ima mnogo ženskih pjevačica koje su predivne. Na primjer, jedna od njih bila bi i Efendi”, izjavile su.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

 Inače, Uranganke su sinoć prošle u finalnu večer i to zauzevši drugo mjesto u polufinalu, a na društvenim mrežama ne prestaje se komentirati njihova energija i nastup zbog čega ih brojni smatraju favoritima za pobjedu.

Naša Albina kazala je i kako će vrijeme do povratka u Hrvatsku kratiti u shoppingu. Otkrila je da se na pozornici osjećala moćno i puna samopouzdanja, a nije trebala puno razmišljati da kaže tko su joj favoriti na Euroviziji.

“Rusija, Francuska i Italija”, napisala je.

Odgovorila je i na pitanje kako se osjeća po pitanju plasmana.

“Naravno da sam bila malo razočarana, ali kad sam vidjela dečke, počela sam plakati. Samo sam prihvatila da se dogodilo i idemo dalje”, zaključuje.

Komentari