‘Napuhana, sirova i netalentirana žena’: Gledatelji TLZP-a okrutno ‘popljuvali’ Gruicu, a ni Petka i Bagarić nisu zaobišli

FOTO: Facebook/ TLZP

Nova sezona popularnog showa nije sve oduševila.

U nedjelju je krenula nova, četvrta sezona showa Tvoje lice zvuči poznato u kojoj sudjeluju radiski voditelji Ivana Mišerić i Danijel BIlić, televizijski voditelj Dalibor Petko, pjevači Mario Roth i Bojan Jambrošić te njihova kolegica Nives Celsius. Tu su i glumice Ana Gruica i Mia Anočić Valentić.

Žiri je i dalje u istoj postavi, a prvi gostujući član bio je Damir Kedžo, natjecatelj iz prošle sezone.

Malo lijepih riječi su gledatelji imali za prvu epizodu showa, a najviše su ih razljutili Petko i Gruica.

Ana Gruica napuhana sirova i netalentirana žena…bože koliko je neuka baš u svemu, glumica?? Strašno!!!”, napisala je jedna gledateljica, a druga se nadovezala: “Zašto Ana nije uvjerljivo zadnja?!”

Komentatori nisu nista blaži bili ni prema Petku: “Gore od horor filma….nevjerojatno ružna transformacija, izgledao je kao vještica, samo mu metla falila da odleti”. Neki su ga usporedili i sa slavim zlikovcem:  “Ajmeeee kao pingvin Danny DeVito u fimu Batman”.

Ni žiri se nije izvukao bez kritika, a najviše njih upućeno je na račun Sandre Bagarić za koji su gledatelji masovno pisati da je “vrijeme da ju se makne iz showa”, te da im je antipatična i iritantna.

“Šta je opet napravila Bagarićka???Zbog nje ne gledam emisiju jer žena je odvratna. Nisu je htjeli maknuti kod toliko molbi”, napisala je jedna komentatorica.

Bilo je ipak i lijepih riječi

Pohvale gledatelja pokupila je Nives Celsius koja je bila neprepoznatljiva, a pokazala je jedno drugo lice koje ne vidimo često.

“Nives je odlična. Po stoti put sam se uvjerio da je žena inteligentna i izuzetno sposobna, na ovaj ili onaj način. Neka pati koga smeta-nikog nije pokrala! Go Nives-go!
P.S. Pitalica za hejtere: Da li je glupa Nives koja pjeva Karanfile ili narod koji to konzumira? Isto tako i za knjigu Gola istina”, napisao je gledatelj.

Simaptije je ipak pokupio pobjednik prve epizode, pjevač Mario Roth koji se transformirao u Tinu Turner i to je odradio toliko dobro da su ga mnogi izjednačili s Petrekovićem koji je istu transformaciju “rasturio”.

“Jaaako simpatičan lik!!! Zrači totalnom pozitivom i dobrom energijom. Odlična izvedba!”, “Napokon dostojan netko ko će naslijediti Petrekovića” i “Vau , fenomenalne noge Mario”, samo su neki od komentara koje je dobio.

Ne preostaje nam ništa drugo nego gledati sljedeću spizodu i onim lošijima iz prve emisije dati priliku da pokažu da mogu bolje. 


Komentari