NAPUCALA GA PA SE VRATILA BRZINOM MUNJE?! Poznatom Dinamovcu nije lako, ali Anđela je shvatila da je ipak on bolji izbor od Balotellija?

Foto: Instagram

Domaća manekenka Anđela Štimac (25) široj je javnosti postala poznata nedavno, i to kada se našla u središtu skandala. Naime, počelo se šuškati kako je njezina veza s Dinamovim nogometašem Lirimom Kastratijem (22) – završila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angie Ang (@angieliciious)

Naime, sve je počelo kada je u javnost “procurila” snimka na kojoj Anđela plače, i to dok njezin bivši, kontroverzni nogometaš Mario Balotelli (30) nezainteresirano igra Play Station.

Naime, prije Kastratija, atraktivna je Sinjanka bila u vezi s Talijanom, a spomenuti video nastao je netom nakon njihove svađe u Milanu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angie Ang (@angieliciious)

Upravo problemi s bivšim Anđeli su stvorili probleme i u novoj vezi. Naime, Lirimu, kako je rekla Anđela za 24 sata, nije smetala njezina bivša veza, već činjenica da je cijela “stvar” opet postala aktualna. Osim toga, smetali su mu i rasistički komentari na njezinim društvenim mrežama.

“Ovo nije prva provokacija. Samo mogu reći da vas sram može biti, žao mi vas je jer niste dovoljne face da biste direktno rekli što mislite. Dokazujete samo tko je majmun. Ja se nemam čega sramiti”, poručila je tada Anđela koja je s Lirimom prekinula uoči Uskrsa, da bi se nakon nekoliko dana i – pomirili. Naime, spomenutom je mediju poslala fotografiju na kojoj sjede na klupici te kratko i jasno poručila: “Sve je u redu”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angie Ang (@angieliciious)

Podsjetimo, ovaj je par u javnost dospio prije nekoliko mjeseci, kada je dinamovac slavio 22. rođendan na kućnom partyju uz DJ-a i šampanjac na kojemu je, suprotno epidemiološkim mjerama, bilo više od deset ljudi.


Komentari