‘NAPOKON SI GA POKAZALA!’ Hana Huljić pozirala na zagrebačkom Tomislavcu i istaknula trudnički trbuh

Hana Huljić (Foto: Instagram / Hana Huljić)

Hana Huljić nakon dugo vremena oglasila se na svojem Instagram profilu objavivši fotografiju na kojoj pozira u haljini s visokim prorezom u kojoj je istaknula trudnički trbuh, a pritom je pokazala i vitke noge te oduševila brojne pratitelje.

“Pripreme za koncert Zg Classic. Tomislavac, 25.6.”, napisala je Hana uz fotgrafiju nastalu na zagrebačkom Tomislavcu gdje će s ocem Tončijem Huljićem (60) nastupati u sklopu njegove Pop Mise Mediterana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

‘Opa već ti se vidi trbuh. Zgodna si trudnica, a napokon si ga pokazala’, ‘Prelijepa’, ‘Zgodna’, ‘Predivna. Sretno. Još malo’, nizali su komplimente Hanini pratitelji.

Podsjetimo, domaći glazbeni par Petar Grašo (46) i Hana Huljić (31) broji sitno do dolaske prinove, točnije djevojčice kojoj će navodno dati ime Alba. Naime, ranije se saznalo kako bi Hana trebala roditi za mjesec dana, a termin joj je 23. srpnja.

Hana je nedavno priznala kako nije jedna od onih žena koje kupuju sve i svašta prije dolaska prinove. “Nismo još kupili sve što je potrebno za dijete, imamo još vremena, imamo stvari od njegove sestre, ne treba ni pretrpavati.”


Komentari