NAPOKON POZNATI FINALISTI PLESA SA ZVIJEZDAMA: Ovaj par je zapeo na pretposljednjoj stepenici showa

Ples sa zvijezdama (Foto: Instagram/Ples sa zvijezdama)

U večerašnjoj, 11. po redu emisiji ‘Plesa sa zvijezdama’, pet se parova borilo za ulazak u finale –  Jelena i Marko, Sandi i Helena, Filip i Paula, Pedro i Valentina te Marko i Gabriela. Oni su otplesali dvije plesne točke, odnosno dva različita plesna stila, a žiri je ovaj put imao poseban zadatak. Naime, Larisa Lipovac Navojec, Marko Ciboci, Igor Barberić i Franka Batelić išli su na probe parova te su im svojim savjetima pokušavali unaprijediti koreografije.

Na kraju je publika odlučila. Finalisti ovogodišnje sezone ‘Plesa sa zvijezdama’ su Sandi i Helena, Pedro i Valentina, Jelena i Marko te Filip i Paola, što znači da su na pretposljednjoj stepenici zapeli Marko i Gabriela.

Jelena i Marko otvorili večer

Jelena i Marko otvorili su večer vatrenim ‘paso dobleom’. “Bilo je jako snažno, ovaj put ples nije prošao pored vas i iskupili ste se zajedno”, pohvalila ih je Larisa. S njom se složila i Franka. “Tehnički je bilo odlično”, dodao je Ciboci. “Finale ti se umiljato smiješi”, Igor je poentirao.

Dobili su visokih 38 bodova za svoju izvedbu.

Sandi i Helena plesali jive

“Ti si uvijek imao dobru energiju, ali nije bila kanalizirana. Sada je bila, i to se vidjelo”, pohvalio ih je Ciboci. “Meni se čini da je dobro došlo da vam je Marko došao na probu. Misilm da ste dobro usvojili sve njegove upute”, nahvalila ih je Larisa.

Žiri im je udijelio maksimalnih 40 bodova.

Filip i Paola zaplesali rumbu na Željka Joksimovića

Glazbena podloga za rumbu Filipa i Paola bila je eurovizijska pjesma Željka Joksimovića, ‘Nije ljubav stvar’. “Bilo je rumbastično”, poručio je Igor. “Tehnički ste bili jako dobri, meni se to jako dopalo”, sipala je pohvale Larisa. “Jako dirljiva, emotivna rumba”, izjavila je Franka.

Dobili su 38 bodova žirija.

Emotivan nastup Pedra i Valentine

Jeste ikada vidjeli kombinaciju bečkog valcera i Avril Lavigne? Pretpostavljamo da niste. Međutim, na taj zanimljivi glazbeni koktel zaplesali su Pedro i Valentina. “Klizili ste, super ste se nadopunjavali, a ovaj večerašnji ples pokazao je zašto morate biti u finalu”, kazala je Franka. “Kakav Brazilac, ti si standardizirani Hrvat”, šaljivo je Pedru poručio Ciboci. “Već sam jako dosadan, ali dobili ste od mene još jedan wow”, pohvalio ih je Igor. “Mislim da je ovo izvedba s kojom letite u finale”, dodala je Larisa.

Osvojili su 39 bodova.

Marko i Gabriela zapalili podij 

Marko i Gabriela zaplesali su Cha-Cha-Cha na Santanin ‘Smooth’. “Falilo je malo začina, ali je jako dobro otplesano”, rekao je Igor. “Ti koristiš tog štrebera u sebi kad treba”, pohvalila je Marka Franka.

Dobili su dvije desetke, jednu devetku i jednu sedmicu. Ukupno, 36 bodova.

Jelena i Marko ponovno briljirali

Jelena i Marko su u svom drugom večerašnjem nastupu plesali bečki valcer. “Koliko god te ja volim vidjeti u tvom vatrenom izdanju, puno mi je draže vidjeti ranjivu Jelenu”, pohvalila ju je Franka. “Ti si jednostavno snažna žena, i ta tvoja snaga se dobro ukomponirala s Markovom snagom. On je izvukao iz tebe jako dobre stvari”, dodala je Larisa.

Dobili su maksimalnih 40 bodova.

Sandi i Helena plesali graciozni lyrical

“Ako su gledatelji gledali ovo isto što i mi, onda su ostali bez daha. Za vas dvoje je teško pronaći nove epitete”, biranim riječima govorila je Franka. “Ti stvarno postaješ plesač”, nahvalila je Larisa Sandija. “Imao si sve, plesnost, mekoću, snagu”, Igor je bio oduševljen.

Larisa, Igor i Franka dali su im desetke, dok je Ciboci podignuo pločicu s brojem 9. Ukupno, 39.

Nakon Joksimovića, ‘Madcon’

Filip i Paola zaplesali su futurističku Cha-Cha-Cha na pjesmu ‘Beggin’ grupe Madcon. “Ti si sada puno samouvjereniji kad plešeš’, nahvalio je Filipa Igor. “Dobro ste se šepurili po plesnom podiju”, izjavila je Franka.

38 bodova bio je njihov učinak nakon drugog plesa.

Tango Pedra i Valentine

“Lijepo ste zaokružili ovo putovanje i mislim da ste stvarno par koji zaslužuje biti u finalu”, rekla je Larisa. “Pedro, sve si izveo kako treba. Glumački si bio na nivou, nevjerojatno dobro”, hvalila je Brazilca Franka.

Za vatreni tango dobili su 39 bodova.

Marko i Gabriela popravili dojam

“Ovo je bio jedan borbeni paso doble za kraj emisije”, kazala je Larisa.

39 bodova su dobili od četveročlanog žirija.

Eliminirani Marko i Gabriela

Publika je odlučila da su finalisti ovogodišnje sezone ‘Plesa sa zvijezdama’ Sandi i Helena, Jelena i Marko, Pedro i Valentina i Filip i Paola, što znači da su Marko i Gabriela ostali kratkih rukava tik prije same završnice.

Komentari