NAPOKON OTKRILI Evo kako će se zvati emisija koju će Ivana Paradžiković voditi na Uni TV

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Nekadašnja voditeljica ‘Provjerenog’ na Novoj TV, 40-godišnja Ivana Paradžiković odnedavno je članica nove regionalne televizije UNA TV, odakle su konačno otkrili na kojem će projektu ondje Ivana raditi.

˝Toliko je tema još za istražiti, a (t)ko to može bolje od nje i njenog/njezinog tima. Hrvatsku je već digla na noge svojim saznanjima, a vreme/vrijeme je da i ostali gledaoci/gledatelji u regionu/regiji upoznaju Ivanu Paradžiković. Dokumentarno-istraživačka emisija LICE PRAVDE uskoro na UNA televiziji˝, najavili su na društvenim mrežama televizije koja kreće danas u 21 sat.

Inače, u prvoj fazi emitiranja, svako kućanstvo u Hrvatskoj od večeras program UNA televizije moći će pratiti putem specijalno kreiranih smart TV aplikacija (Samsung, LG, AndroidTV, Amazon Fire TV, HbbTV) koje mogu instalirati na svojim TV uređajima. ”Program naše medijske kuće, unatoč dozvolama za emitiranje i najavljenog programskog sadržaja, nije uvršten u ponudu ni jednog kabelskog distributera u Hrvatskoj. Kako je naš strateški cilj orijentiran tehnologijama posljednje generacije, emitiranje programa nije uvjetovano samovoljom operatera, pa nam ove prepreke ne predstavljaju iznenađenje. Shvatit ćemo ih kao izazov i dodatni poticaj da u potpunosti osvojimo milijunsko gledateljstvo. Kvaliteta, relevantnost, punokrvno istraživačko novinarstvo, šarolikost programskih sadržaja i najviši produkcijski standardi – to je UNA. Televizija koju ćete gledati bez da trepnete˝, poručili su iz menadžmenta UNA televizije.


Komentari