NAPALI JE PRATITELJI: ‘A kako ti se kćer osjeća, o tome ni malo ne razmišljaš?’

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Prije točno mjesec dana, aktivistica i kolumnistica Jelena Veljača i bivši savjetnik hrvatskih predsjednika Vito Turšić, izrekli su “sudbonosno da”. Ovaj poseban datum, Veljača je obilježila i na svom Instagram profilu, objavivši zajedničku fotografiju i emotivan opis.

‘”Sve je tu, ljubavi, i park, i klupica, i bose nogice, i pusa, i moja zalijepljenost za tebe, i smijeh, i torta, i vječnost”, napisala je zaljubljena kolumnistica. Brojni pratitelji obasipali su par komplimentima poput “divni”, “ljubav je zraku”, “slatki ste” i slično. Ipak, čini se da ljubav ovog dvojca nije svima najbolje sjela.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Veljača (@jelka12)

 “Treći, nije jedini, treći je kak god okreneš”, “A kako ti se kćer osjeća, o tome ni malo ne razmišljaš, i ne govoriš !?”, kritizirali su je pojedini pratitelji.

Turšić i Veljača se ne osvrću na negativne komentare, a žele dobiti i dijete. Podsjetimo, zajednički život započeli prije nekoliko mjeseci uselivši se u stan veličine čak 165 kvadrata u Martićevoj ulici. Ljubavnu vezu potvrdilii su u rujnu prošle godine kada su ih fotografi uhvatili kako se ljube na terasi jednog zagrebačkog kafića. Jelena je jednom prilikom otkrila kako su se upoznali.

“Prije točno pola godine me prilikom upoznavanja pitao “diramo li se” misleći na coronu. rekla sam: pa može, hajde, zbog vas ću riskirati, kao šalu, da nasmijem publiku. pazite kako se šalite sa svemirom”,  opisala je aktivistica prvi susret s Vitom.

Nakon braka s glumcem Jankom Popovićem Volarićem, s kojim je bila od 2009. do 2012. godine te trogodišnjeg braka s glumcem Dražen Čučekom, s kojim ima petogodišnju kći Lenu, kolumnistici Jeleni je ovo treći brak.

Komentari