Napadnuta glumica iz Zagreba koja je priznala da je silovana: ‘Nadam se da je sad jasnije’

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

Jedan istup srpske glumice Milene Radulović bio je dovoljan da žene iz cijele regije odluče prekinuti šutnju o seksualnom zlostavljanju koje su proživljavale tijekom studija i karijere. Nakon nekoliko dana i stotina mučnih iskustava, progovorila je i glumica Dora Lipovčan (43) koja je silovana u mladosti.

No, nekima se njezina iskrenost nije svidjela pa su joj počeli slati razne poruke i pisati gnjusne komentare ispod objave. Evo što im je glumica poručila.

“Neki hrabri s lažnim profilima mi pišu nek se odlučim želim li medijsku pozornost ili ne želim … tu je nekoliko stvari problematično… tkogod me malo bolje zna može potvrditi da od novinara i izjava bježim cijelu karijeru jer su mi naprosto osobno neugodni, odnosno, odrađujem uvijek točno onoliko koliko moram u svrhu pr-a i ništa više od toga… a i kćer sam dva novinara…

stoga, da, ne volim pozornost medija ni inače a kamoli u ovim okolnostima… al nije to problem… poodbijala sam sve intervjue iz već prije spomenutih razloga, ali pristala bi šire pričati o svemu samo u jednom slučaju: da najtiražniji list u državi koji će taj intervju objaviti, na pripadajućoj naslovnici ima njegovo a ne moje lice preko cijele strane … to se, naravno; neće dogoditi između ostalog i zato što bi me onda moj višestruki zlostavljač skupa s tim istim novinama mogao tužiti za klevetu budući da nije pravomoćno osuđen za to djelo nego samo prijavljen policiji i odvjetništvu… nadam se da je sad jasnije”, napisala je.

https://www.facebook.com/dora.lipovcan/posts/2379247092221096


Komentari