‘NAMA JE JEDAN ČOVJEK REKAO…’ Sestra Marijane Seifert otkrila nove detalje o nestanku: ‘Bila je u totalnom bunilu’

Marijana Seifert (Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX/ Screenshot Youtube/Zadruga)

Sestra nestale reality zvijezde Marijane Seifert, Maja Kovačević, natječe se u kontroverznom srpskom realityju Zadruga. Tamo je šokirala detaljima koje je sustanaru Filipu Caru otkrila o nestanku i životu svoje sestre koja je u Zagrebu nestala prije gotovo osam mjeseci.

Maja je pred kamerama tako priznala da je nakon sestrina nestanka u travnju bila jako loše. “Bila sam na antidepresivima, tabletama za spavanje i jednom sam se probudila i rekla da neću više. Ljudi su njenog muža napadali, optuživali. Mi imamo dosta saznanja. Kamera ju je snimila da dolazi do mosta i nikad se nije vratila. Ostavila je torbicu sa dokumentima i to je to”, ispričala je Caru Kovačević.

Rekla mu je i da su ronioci pretražili cijelo područje rijeke Save, ali i da im je detalje o nestanku otkrio čovjek čiji identitet nije otkrila. “Nama je čovjek jedan otkrio sve što nitko nije znao, nije bilo u medijima. On nam je rekao gdje da tražimo i da ako ne bude na tom području, da će on platiti cijelu potragu“, rekla je.

Filip Car ju je pitao je li Marijana ostavila oproštajno pismo, na što je Maja rekla da nije. “Nikakvo pismo nije napisala. Ona je u totalnom bunilu bila”, kaže. Priznala je Caru i da je Marijana pod utjecajem alkohola pokazivala agresiju. “S alkoholom bi bila agresivna, bila je nemoguća“, tvrdi sestra nestale Marijane.

Nestanak prijavio suprug

Marijana Seifert nestala je tijekom noći 27. travnja. Nestanak je prijavio suprug Karlo Seifert, a nekoliko sati nakon što je sve prijavio policiji, na mostu nedaleko od stana u kojem su živjeli s djecom, pronađene su Marijanine stvari i osobni dokumenti.

U trenutku nestanka na sebi je imala kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje sa bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice, a od prepoznatljivih detalja na sebi ima tetovažu orhideje na donjem djelu leđa, glavu jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti.


Komentari