Nakon zajedničkih fotografija, oglasila se Kristina Krepela: ‘Kada je teško nemojte odustati i samo to – pozitiva’

Kristina Krepela i Marin Miletić (Foto: Cropix)

Na drugom rođendanu podcasta Ane Radišić koji se održao na terasi zagrebačkog hotela Esplanade, svu pažnju ukrao je novopečeni par.

Glumica Kristina Krepela (42) i saborski zastupnik Marin Miletić (42) stigli su na event zajedno ne skidajući osmijeh s lica. Iako vezu nisu službeno potvrdili, fotografije govore tisuću riječi.

Kristina je na rođendanu za Story progovorila o genetici, karijeri i planovima za ljeto, a privatni život i dalje vješto skriva. Barem kad su izjave u pitanju.

“Tajna je vjerojatno u dobroj genetici i to zahvaljujem mami i tati, a druga tajna je glava. Ja sam potpuno prirodna kao što vidite, ni ne bojim kosu. Bitna je glava, pozitivne misli, kada je teško nemojte odustati i samo to – pozitiva”, poručila je glumica.

Otkrila je da ju tijekom ljeta očekuje turneja s predstave Teatra Gavran, a gdje će se odmarati još ne zna. Ipak, naglašava da Hrvatska ima najljepše more. Vezu s političarem nije komentirala, no to ne začuđuje jer je on u svibnju poručio:

“Kristina posebno čuva svoj privatni život godinama. Ja to jako poštujem. Nemam drugih komentara”.

Podsjetimo, Miletić je prije manje od godinu dana postao udovac. Njegova supruga Danijela preminula je nakon teške borbe sa zloćudnim tumorom. U braku, u kojem su bili 24 godine, dobili su dvije kćeri, Martu i Luciju.


Komentari