Nakon velikog gubitka, Kedžu dočekao još jedan šok – nisu mu htjeli reći da ga ne uplaše

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Popularni domaći pjevač, 34-godišnji Damir Kedžo, kao i mnogi njegovi kolege, počeo je pjevati pred publikom, a ovih je dana predstavio i svoj novi ljetni hit. Riječ je o obradu hita grupe Colonija, pjesmi “Vatra i led”.

Tim povodom dao je veliki intervju za Večernji u kojemu je otkrio kako je uz pjesmu koju je obradio i odrastao te da se zbog toga ona nekako nametnula kao logičan i odličan izbor. “Pjesma je to za koju sam osjećao da joj mogu dati nešto svoje”, rekao je Kedžo.

Ipak, uz sve lijepo što mu se dogodilo, ova mu je godina donijela i loše trenutke. Kedžo je, naime, izgubio voljenu baku.

 “Nosim se s tugom i prazninom svaki dan jer mi jako nedostaje. Cijeli moj život ona je bila tu uz mene i za mene, a danas, kada fizički nije tu, osjećam njenu prisutnost i dalje. Prepoznajem je u svemu što me naučila i što mi je dala”, priznao je.

Osim toga, nedavno se susreo s jednom neobičnom situacijom. Ispred stana mu je “kampirala” strastvena obožavateljica, i to puna tri dana.

“Sva sreća je da sam ja to saznao tek kasnije, od menadžerice koja mi je rekla sve kada je završilo. Nije me nije htjela plašiti jer je bilo benigno. Ja pjevam i postojim da bih to dijelio s publikom, najviše volim druženja na koncertima, zajedničko pjevanje, ali važna mi je i komunikacija uživo ili, kako je to u zadnje pandemijsko vrijeme najčešće, putem društvenih mreža”, rekao je pjevač.

“Glazbom šaljem emociju, pričam priču. I najljepše mi je kada od publike koja to sluša čujem kako su one utjecale na njih i njihove živote, što su u pjesmi prepoznali. Volim kada se slikamo nakon koncerta i onda od svih čujem taj prvi dojam i komentare nakon koncerta, iskren i najvažniji. Jako mi je bitna komunikacija s ljudima koji me slušaju i dolaze na moje koncerte”, rekao je za kraj Kedžo te otkrio kako trenutno nije zaljubljen, iako je zaljubljive prirode.


Komentari