Nakon što je omiljeni glumac iz Pune kuće pronađen mrtav u hotelskoj sobi, oglasila se njegova 23 godine mlađa supruga

Foto: Instagram

Jedno od omiljenih američkih televizijskih lica, glumac, komičar i voditelj, domaćoj javnosti najpoznatiji po ulozi u seriji ‘Puna kuća’, Bob Saget preminuo je 9. siječnja u 65. godini. Uzrok smrti glumca koji je pronađen mrtav u hotelskoj sobi još uvijek nije nepoznat, a prije dva dana održan je i posljednji ispraćaj. Sada se o njegovoj smrti oglasila i supruga, 42-godišnja novinarka Kelly Rizzo.

˝Moj divni muž. Nakon dugo razmišljanja ovog tjedna pokušavam, zaista se trudim, ne misliti da mi je ukradeno vrijeme s njim. Umjesto toga počinjem razmišljati – koliko imam sreće da sam bila udana za najnevjerojatnijeg čovjeka na svijetu˝, započela je Kelly u objavi.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kelly Rizzo- FOOD TRAVEL MUSIC (@eattravelrock)

˝Baš ja sam bila ta koja je posljednjih šest godina dijelila ovu ludu vožnju s njim. Učinili smo jedno drugo najsretnijima ikad i zauvijek si promijenili živote. Ja sam bila ta koja ga je voljela i čuvala. A on je zaslužio svaki komadić te ljubavi˝, napisala je Rizzo te dodala da ne žali ni za čim i da su si svaki dan govorili koliko se vole i da zna koliko ju je volio do posljednjeg trenutka te da mu je zahvalna na tome.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kelly Rizzo- FOOD TRAVEL MUSIC (@eattravelrock)

˝Bob je još toliko toga htio učiniti. Moja će misija biti podijeliti sa svijetom koliko je bio nevjerojatan i pokušati na neki mali način nastaviti širiti njegovu poruku ljubavi i smijeha. Također želim istaknuti koliko mu je Zaklada za istraživanje sklerodermije bila važna. I njegovim curama, uvijek ću vas voljeti svim srcem. Dušo, volim te više od svega, zauvijek˝, zaključila je Kelly u svojoj poruci. Inače, glumac i novinarka bili su u braku od 2018. godine, a kada ju je zaprosio rekao je da nije mislio da će se više ikad zaljubiti.


Komentari