NAKON SAMO NEKOLIKO MJESECI Ekipu ‘Provjerenog’ napustilo još jedno poznato lice

Foto: Nova TV

˝Možemo potvrditi da Maja Tanasovski više nije dio tima Nove TV˝, kratko su za Večernji list odgovorili iz PR službe Nove TV i time potvrdili kako 34-godišnja Maja Tanasovski, koja je ovo ljeto prihvatila poziv i s HRT-a prešla na Novu TV kao dio tima emisije ‘Provjereno’, više nije zaposlena na ovoj televiziji.

U novoj sezoni u kojoj je uredničku poziciju i voditeljsku preuzela Ema Branica novinarka Tanasovski, koja je jedno vrijeme vodila jutarnje Vijesti u sklopu emisije “Dobro jutro Hrvatska”, trebala je biti jedna od reporterki nagrađivanog informativnog magazina, a ni sama nije skrivala koliko je bila uzbuđena zbog prelaska na Novu TV.

Foto: Nova TV

˝Prema Provjerenom imam osjećaj svojevrsnog strahopoštovanja. Ovo je emisija koja već 14 godina ima kredibilitet i postala je sinonim borbe za pravdu u društvu. Gledatelji se njezinim novinarima i dalje redovito obraćaju i vjeruju u njihovu pomoć kada ih svi ostali iznevjere. Na meni je velika odgovornost opravdati povjerenje koje mi je dato, a istovremeno sam uzbuđena radi novog početka i priča koje me čekaju. Očekujem da će nova sezona nastaviti sa svojom misijom još jače, još hrabrije˝, rekla je Maja kada je dobila angažman u “Provjerenom”, a koji je novi televizijski angažman dobila, sigurno ćemo saznati uskoro.


Komentari