Nakon prekida s 34 godine mlađom, 72-godišnji Zlatko Mateša ljubi poznatu epidemiologinju?

Foto: Pixsell

Nakon prekida desetogodišnje veze s 34 godine mlađom ekonomisticom Bojanom Maglaić, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, 72-godišnji Zlatko Mateša, sve se češće može vidjeti u društvu popularne epidemiologinje Dijane Mayer.

Prvi puta su zajedno viđeni ispred zagrebačkog HNK, gdje se održavala manifestacija Arsenal ljetne noći. Nakon toga zajedno su se pojavili i na Večeri književnosti, glazbe i olimpizma u znaku Japana i Hrvatske koju je organizirao upravo HOO.

Je li u pitanju samo prijateljstvo ili nešto više, još nije poznato, ali Mateša je za Gloriju rekao kako ponovno proživljava radosne životne trenutke.

“Nikad se ne zna što život nosi”, rekao je s osmijehom o svom prijateljstvu s epidemiologinjom.

Inače, iza Zlatka Mateše su tri braka, a prošle godine je izjavio kako ne planira četvrti brak, ali sa svojim bivšima uvijek ostaje u dobrim odnosima. Bojanu Maglaić je upoznao nakon prekida veze s 32 godine mlađom mongolskom manekenom Tujom koju je upoznao u pustinji Gobi.

S prvom suprugom Biserkom ima sina Zlatka, a od druge supruge Jasne rastao se nakon 13 godina braka. Treću suprugu, 16 godina mlađu Sanju Gregorić, kći Franje Gregurića, oženio je u tajnosti 1994. godine u Mariji Bistrici. U tom braku dobio je kćer Elu, a rastao se od Sanje nakon 13 godina braka.


Komentari