Nakon otkazanog koncerta u zagrebačkom muzeju, MC Stojan poručio: ‘Mijenjamo lokaciju. Prodan je rekordan broj karata’

MC Stojan (Foto: MC Stojan)

Nastup MC Stojana u Zagrebu ne prestaje izazivati zanimaciju javnosti. Nakon što se prolomila vijest da srpski folker i reper MC Stojan planira održati koncert u Muzeju za umjetnost i obrt, mnogi su ostali ‘paf’. Međutim, sinoć je stiglo priopćenje kako od najavljenog nastupa popularnog ‘Stojketa’  u spomenutom muzeju neće biti ništa.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MC STOJAN (@mc_stojan)

Ipak, MC Stojan nije odustao od nastupa pred zagrebačkom publikom, a danas je na svom Instagram storiju potvrdio da je samo došlo do nesporazuma vezano za lokaciju.

“Nažalost, došlo je do nesporazuma vezano za lokaciju (ne našom krivicom) za zakazani koncert u Zagrebu na dan 10. 6. Nikakva loša namjera u tom pogledu nije bila, datum održavanja koncerta stoji, a o novoj lokaciji istog bit ćete na vrijeme obaviješteni. Zahvaljujem se na golemom interesu, prodan je rekordan broj karata!”, napisao je.

Podsjetimo, Marko Stojković a.k.a. MC Stojan, jedan je od najpopularnijih izvođača u Srbiju, a njegove pjesme ‘La Miami’, ‘Tuturutu’ i ‘Alo’ broje milijunske preglede na YouTubeu.


Komentari