Nakon dvije godine vratila se Uskrsna priča obitelji Salaj, a za posjetitelje su pripremili brojna iznenađenja

Foto: PR

Božićna priča obitelji Salaj nije propala, vratila se obitelji kojoj i pripada, a za Uskrs se već priprema Uskrsna priča. Iako su brojni mediji, kako lokalni, tako i nacionalni početkom godine pisali kako je najpoznatija Božićna priča u Hrvatskoj, ona obitelji Salaj u Grabovnici, doživjela kraj, daleko je to od istine.

Naime, raskinut je ugovor sa tvrtkom koja je plaćala najam za imanje i Zlatko Salaj će dalje sa svojim sinom Alenom voditi brigu o imanju i manifestacijama koje će se održavati na njemu. Ujedno najavljujemo i Božićnu priču obitelji Salaj 2022. u originalnom izdanju.

Već dvije godine nije bilo Uskrsne priče zbog koronavirusa, no ove godine ona će se održati, a njihova ekipa vam je pripremila puno lijepih iznenađenja.

Ulaz besplatan za SVE. (bit će postavljene kutijice ako netko želi ostaviti dobrovoljni prilog da se lakše plati račun za struju)

“Ovu priču kod nas pričaju naše ideje i inspiracija, skulpture od hrastovog drveta, zeko, koka, pilić i jaja. Biti će i zanimljiva ugostiteljska ponuda, a odlučite li se na šetnju potoci, stazice, otoci, jezera, šume i njegovani travnjaci garantiraju predivne trenutke.”

A da bude još ljepše pobrinut će se i Martin Reichmann, njemački kipar čije su skulpture izrađene motornom pilom posjetiteljima imanja već upale u oči kao što su npr. harlekin ili sova, a ovog proljeća priča je bogatija za mnoštvo novih likova i figura.

Pisanice kao simbol Uskrsa ni ove godine neće nedostajati na imanju, štoviše, očekuje Vas više od 20 000 svjetlećih pisanica, ali i uskrsnih instalacija domaćih životinja, koje će zasigurno izmamiti svakoj generaciji osmijeh na lice.

Foto: PR

Na okućnici Salajevih je najobičnija stvar da se okupi puno sretnih ljudi i da se među njima podjele najsretniji trenuci u godini, kao maleni dar. O duhu Božićne, a i Uskrsne Priče rado će vam pričati svatko tko je ikada bio.

A oni, Salajevi, raduju se bezbrojnim sitnicama koje stvaraju posebne doživljaje i otvore vam srca. Kada živiš podno ovog moslavačkog obronka i znaš da stvaraš nemaš puno izbora. Pomiri se s time da ti svatko zavidi na spokoju i sreći. Na miru koji narušavaju samo zvukovi prirode. Lijepo je i potrebno da ovo imanje postane svijet, ali još je potrebnije da svijet dođe kod Salaja zbog onoga što postoji samo kod nas i u nama. Kad si se već našao kod Salajevih, imaš samo jednu obavezu, da ih zavoliš.

Ručak ili večera okuplja obitelj i prijatelje i stvara atmosferu za dobro raspoloženje. Nakon ukusnog zalogaja uvijek godi i dobar napitak.

Ovogodišnja Uskrsna Priča Obitelji Salaj održava se od 09. travnja i traje do 18. travnja 2022. godine. Uredovno vrijeme je svakodnevno od 15,00 do 21,00 sat. Paljenje lampica u 19,00.

“Kada živiš podno ovog moslavačkog obronka naučen si na mir koji narušavaju samo zvukovi prirode. Lijepo je i potrebno da ovo imanje postane svijet, ali još je potrebnije da svijet dođe kod Salaja zbog onoga što postoji samo kod nas i u nama. Kad si se već našao kod Salajevih, imaš samo jednu obvezu, da ih zavoliš”, poručuju Salajevi.

Foto: PR


Komentari