Nakon dvije godine, Disney On Ice ponovno je ozario lica Zagrepčana svih generacija!

Od uvertire do finala, svaka je točka bila pun pogodak. 

Arena Zagreb sinoć je vrvila sretnim licima, ‘malih’ i ‘velikih’ obožavatelja čarobnog Disney svijeta. Mnogi su gledatelji pristigli i iz najudaljenijih krajeva Hrvatske kako bi uživo svjedočili ovom jedinstvenom spektaklu na ledu. Fantastična ekipa vrhunskih svjetskih klizača opravdala je odluku svih onih koji su za ovu priliku uzeli slobodne dane i s obitelji prešli stotine kilometara.

TOY STORY_S

Od uvertire do finala, svaka je točka bila pun pogodak. Show su otvorili razigrani likovi iz Priče o igračkama, nakon čega se ledena pozornica magično pretvorila u morski svijet Male Sirene.

LA SIRENITA SEBASTIAN_s

Nakon Ariel, na red je došla živopisna karoserija Munjevitog Jurića, kamioneta Šlepa i ostatka ekipe Auta u prirodnoj veličini. Zaiskrili su snježno bijelom površinom i oduzeli dah svojom veličanstvenom pojavom, šarenilom boja i nevjerojatnim akrobacijama na četiri kotača.

FROZEN ELSA_s

Nedugo potom publiku su oduševile omiljene princeze  Ana i Elsa, a zagrebačkom su se Arenom zaorili svima dobro poznati stihovi hit singlova iz animiranog filma Snježno Kraljevstvo.

Ako čitate ovo, a još niste spomenuto doživjeli iz prve ruke, ovo je pravo vrijeme da nešto poduzmete! U susret nadolazećih blagdana, razveselite najmilije ulaznicama za neku od predstava u subotu ili nedjelju 8. i 9. prosinca 2018.


Komentari