’Nakon dugo vremena vidim dvoznamenkast broj na vagi’: Petko se pohvalio velikim uspjehom, pratiteljica ga napala jer je već jednom učinio isto, nije dugo čekala reakciju

Photo: Marin Tironi/Pixsell

Da nikada nije skrivao kako se bori s viškom kilograma, Dalibor Petko podijelio je sa svojim Instagram pratiteljima pa otkrio kako je u dva i pol mjeseca smršavio čak 15 kilograma.

Govori kako je iskušao sve i svašta. “Tko je podložan tome shvatit će kakva je to borba”, govori pa dodaje: “Da se razumijemo, još uvijek nisam gotov. Ima tu još posla, nije trbuh nestao, ali se težina u ovih dva i pol mjeseca spustila sa 114 na 99 kilograma”.

Navodi i kako je promijenio prehranu, a potom ističe i na čemu istu sada temelji. “Kada pogledate fotografiju iz travnja i srpnja (ovu u crnoj majici), najbolje vidite promjenu. Da, trbuh je još tu, no ja nisam stao. Taj osmijeh je na licu jer konačno nakon duljeg vremena vidim dvoznamenkasti broj na vagi”, zaključio je.

Dakako, pratitelji su ga odmah pohvalili, a javila se Katarina Baban, Nives Celzijus, aali i Goran Belošević te Snježana Mehun. Ipak, bilo je i onih kojima najnoviji rezultat Petka nije dobro sjeo. Jedna pratiteljica prozvala ga je jer je na isti način hvalio drugu dijetu, a od nje naposljetku nije bilo ništa. Petko odgovara kako nikoga ne nagovara na ništa, nego prenosi svoja iskustva.

Komentari