NAKON ‘DRAME’ OGLASILA SE NINA: ‘Iskreno se ne sjećam kad sam se zadnji puta osjećala ovako apsolutno sretno’

Photo: HRT

Dramatična su bila posljednja dva tjedna u životu pjevačice Nine Kraljić. Nakon što je s pjesmom “Rijeka” osvojila visoko drugo mjesto na ovogodišnjoj Dori, odbila je čestitati pobjednici Albini Grčić.

Ali, to je bio samo početak. Na društvenim je mrežama napisala je niz objava o organizaciji izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije te se našla u žustroj raspravi s fanovima na vlastitim profilima društvenih mreža. Potom je ugasila sve društvene mreže i jednostavno nestala.

No, nakon kraćeg perioda šutnje, 28-godišnja Nina se ponovno oglasila.

Svijetu je poručila da je najsretnija na svijetu. Radi na još tri nove pjesme i uživa u umjetnosti, kaže.

“Iskreno se ne sjećam kad sam se zadnji puta osjećala ovako apsolutno sretno. Kad ti se sve posloži, sve nepotrebno rastjera i očisti”, napisala je uz fotografiju na kojoj je pozirala s osmijehom na licu.

“Kad ostaneš bez teksta od cjeline koja se slaže unutar tebe i oko tebe u svakom smislu, u svakom dijelu tvog života. Osjećaj koji treba biti zabilježen svakako”, dodala je.

“Teško je to opisati, ali mislim da se zove istinska sreća. Valjda je nju i nemoguće opisati. Ludo sretan, kao maleno dijete. Kao ova fotka”, zaključila je.


Komentari