Nakon dramatičnog bijega iz Poljske, cura bivšeg dinamovca u zagrebačkoj poliklinici rodila kćerkicu neobičnog imena

Foto: Instagram

Bivši nogometaš Dinama, 22-godišnji Lirim Kastrati i sinjska manekenka, 25-godišnja Anđela Šimac postali su roditelji. Sretnu vijest Anđela je podijelila s pratiteljima na Instagramu gdje je otkrila kako im je stigla kćerkica kojoj su nadjenuli nesvakidašnje ime.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Lirim Kastrati (@lirimkastratti)


˝Dobrodošla, beba Indiah˝, napisala je 25-godišnjakinja dok se nogometaš pohvalio riječima: ˝ Moja mala princeza je došla˝. Inače, Anđela je rodila u jednoj privatnoj zagrebačkoj poliklinici nakon što je prije nekoliko dana otkrila da je tik pred porođaj napustila Poljsku zbog, kako je napisala, nestručnog osoblja.

Foto: Instagram

˝Sinoć od sreće i veselja do današnjeg putovanja u Hrvatsku. Glavni grad, privatna bolnica, a unutra samo jedna sestra priča engleski. Ta sestra mi tri puta uništi venu na tri mjesta. Četvrti put uspije, ali ruku nakon toga ne osjećam. Žalim se, plačem, ali su bezobrazni prema meni. Šalju glavnog doktora koji ne zna ni riječ engleskog. Nakon isplakanih suza na vlastitu odgovornost napuštan, odnosno bježim iz bolnice. Imam sada 10 sati puta jer u avion nažalost više ne mogu, ali samo sam zahvalna poliklinici u Zagrebu koji su me odlučili primiti odmah!!! Nadam se da će netko naučiti na mojim greškama da ne pokuša roditi u ‘lijevim’ zemljama među kojima je Poljska i zato ovo pišem. I da, Hrvatska iznad svega˝, napisala je tada manekenka.


Komentari