Nakon čestitki povodom vjenčanja uslijedio šok, ipak nisu izrekli sudbonosno ‘da’

Foto: Instagram

Prvo su joj čestitali na vjenčanju, a onda je otkrila kako je sve bila samo šala. Ovako nekako se mogu opisati posljednje objave na Instagramu 55-godišnje glumice Halle Berry. Naime, Halle je najprije objavila fotografiju sebe i 51-godišnjeg glazbenika Vana Hunta u prostoriji nalik crkvi u tropskom raju gdje je par ljetovao. Osim što se na fotografiji par ljubi, glumica je u opis i dodala: ‘pa, službeno je’.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

Nije trebalo dugo da objava postane viralna, a komentari ispod iste u rekordnom su se vremenu počeli nizati redom čestitajući paru navodni ulazak u brak. Jer, tako su obožavatelji slavne glumice shvatili njezinu objavu. No, ubrzo nakon što je vijest o glumičinom tajnom vjenčanju obišla svijet, o svemu se odlučila oglasiti i Halle te pojasniti kako je došlo do nesporazuma.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

˝Samo smo se zabavljali povodom Nove godine. Hvala vam svima na lijepim željama, zaista smo ganuti. Međutim, sad je i službeno, internet više nije neporažen˝, poručila je glumica ispod nove fotografije nje i dečka glazbenika i time demantirala glasine o udaji.

Komentari