NAKON BURNOG RAZVODA! Ana Bučević potvrdila zaruke sa srpskim glazbenikom: ‘Marko je iscijelio sve ono žensko u meni’

Foto: Instagram

Nakon dvaju propalih brakova, najpoznatija domaća motivacijska govornica, 42-godišnja Ana Bučević, napokon je našla sreću sa srpskim producentom i glazbenikom Markom Nikolićem, a sada je za Story.hr potvrdila i da su se – zaručili.

“Predivno se osjećam. Kako često znam reći Marku: ‘Ne znam da li je ljepše voljeti ga ili biti voljena od njega'”, rekla je Bučević za spomenuti medij.

Progovorila je i o najposebnijem trenutku prosidbe. “Najposebniji trenutak prosidbe nije jedan trenutak, već Markov izbor da to napravi u intimi našeg doma i to pred djecom”, priznala je ova motivacijska govornica koja, kaže, prsten nije očekivala.

“Vidno sam bila iznenađena. Predivna subota u našem domu, svi kod kuće opušteni i u našem ritmu i Marko dolazi do mene, uzima me nježno za ruku i klekne. Marko je inače jako romantičan i svako malo mi priredi neki predivan ljubavni trenutak. Govorio je predivne riječi o nama i našoj ljubavi, ali kada je izvadio kutijicu s prstenom, shvatila sam da me prosi”, rekla je.

“Plakala sam i smijala se u isto vrijeme. Predivno i romantično je to odradio. Baš kakav Marko i je. Zaista sam bila iznenađena. Djeca su znala da će me zaprositi i svi su bili uzbuđeni i spremni za taj trenutak. To je cijelom činu dalo posebnu čar”, nastavlja Bučević.

Otkrila je i kako je reagirala njezina obitelj. “Nakon prosidbe sam saznala da je Marko, kada smo posljednji put bili u Splitu, mojoj mami već rekao da me planira zaprositi. A i mojoj Nadi. Svi su sretni. I Markova obitelj i moja. Svjedoče i oni koliko smo se našli kao partneri i kakvu ljubav živimo, pa kako da svi skupa ne slavimo ljubav? Presretna sam da ga je i moj tata upoznao prije nego je napustio ovaj svijet i da je bio jako sretan i miran gledajući moju sreću i našu ljubav”, otkriva Bučević.

Priznala je i čime ju je Marko osvojio. “Marko je iscijelio sve ono žensko u meni. Za mene je definicija muškarca. Prije svega je jako osviješten i duhovan što svi znate da je za mene najvažnija kategorija umijeća življenja. Ostvaren je poput mene i nije želio nekoga da ga upotpuni, već nekoga s kim će svoju potpunost dijeliti. Ja sam bila spremna svoj život provesti sama, baš kao i on. I kada se spoje dvoje ljudi koji su već sretni, taj odnos može samo ekspandirati dalje. Nježan, romantičan, duhovit, ostvaren, predivan tata. Zahvalnost je njegovo prirodno stanje. Osjećaj sigurnosti koji mi pruža kao glava obitelji dozvoljava mi da uz njega budem žena. Često kažemo da trebamo našu ljubav opisati u jednoj riječi ta riječ bila bi lakoća. Nikada se nisam osjećala ovako voljeno pored nekog muškarca”, rekla je.

 


Komentari