Nakon 17 godine bliske suradnje: Severina i Tomica više ne razgovaraju?

Severina/Facebook

U estradnim kuloarima proteklih dana ne prestaje se pričati o ovoj temi, a većina je šokirana kada čuje kako su se Severina i njen menadžer Tomica Petrović nakon 17 godina uspješne i bliske suradnje odlučili da je kraj.

Kao i u svim situacijama, postoje dvije priče. Jedna glasi da je Tomica otkazao suradnju poznatoj pjevačici, a drugi pričaju kako je ona bila ta koja je odlučila da je vrijeme za kraj suradnje.

Kako bi otkrili radi li se o istini ili laži, Jutarnji list je pokušao stupiti u kontakt s akterima priče, ali napori su bili uzaludni. Pretpostavlja se da će na Petrovićevo mjesto doći najvažniji muškarac u Severininu životu, Igor Kojić.

”Oprostite, dobili ste me u velikoj gužvi. Ne mogu sada pričati. Svakako ću vam se naknadno javiti.”, obećao je Kojić Jutarnjem listu, ali obećanje nije obistinio.

Osim njega, kontaktirali su više Severinih prijatelja i bliskih suradnika, ali finalan odgovor nisu pronašli.

iskreno prijateljstvo i ljubav prema svom menadžeru Severina nije skrivala pa ga je tako hvalila u mnogim intervjuima govoreći kako bez njega ne bi mogla.

”-Kada izgubite čovjeka koji ničega nije vrijedan, pa ni razočaranja, nije vam toliko teško. Kada izgubite čovjeka koji vas je volio, a vi zabrljate, to je najgore. Primjerice, da mi moj Tomica, prekrasan čovjek, kaže zbogom, bila bih očajna.”, istaknula je prije nekoliko godina Severina.


Komentari