NAJVEĆI GAFOVI HRVATSKIH VODITELJA: ‘Na sreću nitko nije preživio’ samo je jedna od urnebesnih izjava

ariana.kopljar_official/Instagram

Nije tajna da mnogi voditelji  prilikom izvještavanja naprave grešku, međutim nekima se to dogodilo prilikom izvještavanja uživo i više nije bilo povratka da to isprave, a već je bilo prekasno da javnost zaboravi na njihov gaf.

Dok neki djeluju simpatično, drugi su nas dobro nasmijali, a treći pak u potpunosti šokirali. Pogledajte kompilaciju najsmješnijih gafova naših televizijskih voditelja i nasmijte se do suza.

Posebno izdavajamo voditeljski lapsus koji je izrekao voditelj ‘Dnevnika’ Nove TV, Saše Kopljara (59), a počinio ga je sa samo jednom nespretnom rečenicom.

‘Nakon šest dana potrage pronađena je olupina Cessne. Nasreću, nitko nije preživio’, izjavio je  Kopljar u udarnoj vijesti Dnevnika te je vrlo brzo postao svjestan izrečenog, ali nije bilo povrtaka.

Iako se kasnije javno ispričao obiteljima stradalih, ipak ostaje zapisan kao počinitelj jednog od najvećih gafova na hrvatskim televizijama.

“Kako je zinuo kad je shvatio”, “njegova faca kad je shvatio što je rekao je neprocjenjiva”, “kakav car, umro sam od smijeha”, “ovo je hit”, samo su neki od komentara korisnika  društvenih mreža koje je voditelj nasmijao do suza.

 

Komentari