NAJVEĆI FAN BEČA Snježana Schillinger nakon udaje: ‘Nemoj da čujem nešto kontra Austrije’

Foto: Instagram

Domaća poduzetnica, 50-godišnja Snježana Schillinger, početkom rujna udala se za svog odabranika, Austrijanca Franza Schillingera, a koliko uživa u bračnom životu, redovno pokazuje i objavama na društvenim mrežama. Par koji živi na nekoliko adresa isto tako intrigira brojne pratitelje koji nerijetko postavljaju pitanja upravo o njihovom trenutnom životu. Kako bi stala na kraj nagađanjima, Snježana je putem Facebooka ispričala kako joj izgleda život na više adresa, ali i zašto je toliko zavoljela Beč.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

¨Eto što da Vam kažem, nisam nikada planirala živjeti van Hrvatske pa ni pola vremena, dapače odbijala sam i poslovne mogućnosti tog tipa! Život mi je opet pokazao nikada ne reci nikada! Danas, tri godine kasnije, evo me trčim po svom vrtu, kako ga od milja zovem, i najveći sam fan Beča/ Vienna, Wien! Možete mi svašta reći, ali nemoj da čujem nešto kontra Austrije! Pitaju me kako Vi to živite?! Ljudi uvijek svašta pitaju i pitaju se! E pa tako, dva tjedna ovamo, dva tamo – ovisi ili jedan ovamo, tri tamo! Nema vam kod nas ‘e ovako je u nas’. Mi ne nosimo schtelze iz Beča za Zagreb, ni sarmu iz Zagreba za Beč! Mi uživamo u trenutku, tu sada˝, napisala je u objavi Snježana te dodala kako se nada da će dočekati da ju za života i mediji krenu oslovljavati novim prezimenom, jednim jedinim od supruga Franza Schillingera jer se, kako kaže, zato i udala.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Snjezana Schillinger (@snjezana_schillinger)

Podsjećamo, vjenčanje poduzetnice i Austrijanca odvilo se 2. rujna na Kornatima, a nakon što su uplovili u bračnu luku, Snježana i Franz uputili su se na put oko svijeta pa su tako, između ostalog, posjetili i Italiju. Nakon medenog mjeseca bilo je vrijeme za povratak kući pa sada borave u Beču.

Komentari