NAJVEĆA VJERNICA NA SCENI: ‘Bog najviše uslišava dječje molitve, čežnje našeg srca su se ispunile’

Photo: Instagram

Marija Husar Rimac (45) ne skriva da je velika vjernica, a vrlo često svojim pratiteljima na društvenim mrežama upućuje duhovne poruke kako bi im pomogla u svakodnevnom životu. Pjevačica kada je saznala da će postati majka u petom desetljeću prvo je zahvalila Bogu, što joj je uslišao molitve, a samu trudnoću nazvala je čudom.

“Mogu samo reći da je to Božje čudo! No, možda ima nešto i u tome da se ovakve lijepe stvari dogode kada se čovjek opusti i ne razmišlja. Naš sin Ivan je već dulje želio brata. Posljednji put je to rekao kada smo bili u Međugorju na dočeku Nove 2020. Ondje žive Ivanove krsne kume i mi gotovo svaku novu godinu ondje dočekamo”, rekla je Marija lani kada se saznala veliku vijest.

Uoči poroda objavila na svom Instagramu objavila je molitvu.

“Veliča duša moja Gospodina i klikće duh moj u Bogu mome Spasitelju što pogleda na neznatnost službenici svoje Od sad će me, evo, svi naraštaji zvati blaženom jer velika mi djela učini Svesilni Sveto je ime Njegovo! Od koljena do koljena dobrota je Njegova nad onima što se Njega boje. Iskaza snagu mišice svoje, rasprši oholice, umišljene,a uzvisi neznatne Gladne napuni dobrima, a bogate otpusti prazne. Prihvati Izraela, slugu svojega, kako obeća ocima našim spomenuti se dobrote svoje prema Abrahamu i potomstvu njegovu dovijeka”, napisala je pjevačica.

A o moći vjere Ivana podučava i svog sina.

“Ja sam mu tad rekla: ‘I ja bih isto htjela jednog bracu, moli se, Bog najviše uslišava dječje molitve’. I eto to se i dogodilo. Stvarno smo se puno molili i predavali Bogu. Ja i moj suprug Vjeko uvijek kažemo: ‘Neka bude božja volja, sve ćemo prihvatiti’. A čežnje našeg srca su se ispunile”, priznaje glazbenica koja posljednja dva mjeseca uživa s tri najvažnija muškarca u svom životu.


Komentari