Najstarija konjak kuća na svijetu proslavila 300 godina postojanja

PR

Proslavu su uveličali i međunarodni brend ambasador Christophe Pienkowski, veleposlanica Francuske u Hrvatskoj, njena ekselencija Michèle Boccoz.

U otmjenoj atmosferi Umjetničkog paviljona Martell je proslavio 300 godina postojanja te dočarao uzvanicima eleganciju i raskoš inspiriranu francuskim umijećem življenja. Ljubitelji Martella uživali su u kušanju slavnog konjaka, specijalitetima s potpisom Priske Thurning, chefa restorana Dubravkin put, ali i u nastupu plesno akrobatske skupine Serpentes koja je svojom izvedbom prikazala bogatu povijest najstarije konjak kuće na svijetu.

Proslavu su uveličali i međunarodni brend ambasador Christophe Pienkowski, veleposlanica Francuske u Hrvatskoj, njena ekselencija Michèle Boccoz, te uvaženi uzvanici iz svijeta umjetnosti, mode, kulture i zabave poput Mie Kovačić, sestara Boudoir, Martine Felje, Diane Viljevac, Mirana Kurspahića, Ane Stunić, Marijane Batinić, Viktora Drage i brojnih drugih.

Mia Kovačić

Boudoir, Viljevac


Umijeće življenja

Martell kuća osnovana je 1715., u vrijeme kada je francuski pokret “Art de vivre” bio na samom vrhuncu. Razdoblje je to kada gastronomija i enologija doživljavaju svoj procvat te kada je zanastvo veoma cijenjeno.

Serpentes

Svoju 300-tu godišnjicu postojanja Martell slavi mnogobrojnim inicijativama diljem svijeta koje veličaju umijeće življenja – od spektakularne zabave u dvorcu Versailles do svečanih događanja na kojima se gastronomija sljubljuje s Martellom i pretvara u užitak.

Komentari

loading...